algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Presentació del documental 'El PSAN i l'independentisme català (1968-2018)' a Palma

168249

Aquest divendres, l'Espai de Cultura Can Alcover, a Palma, acull la presentació de la primera part del documental 'El PSAN i l’independentisme català (1968-2018)'.

El presentaran, a les 19 hores, els dirigents històrics Maria Conca i Josep Guia, qui han estat els encarregats del guió i la documentació.

Aquest treball es va anunciar fa uns mesos, coincidint a amb la commemoració del 50è aniversari de la fundació del PSAN, i ja s'ha presentat a València i a Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

@Marti BCN: Enlloc de votar a la ultra dreta, el que s'hauria de fer seria pensar en altres tipus de solucións, per fer front al supremacisme islàmic i el seu cavall de Troia. Per exemple, enlloc de donar los tot el que demanen, s'els hauria de donar eines per a poder adaptarse ells a la nostra societat, donat que tenint los a ells com al.lots aveciats, el que aconsegueixen les esquerres, és anar intriduïnt l'Islam dins la nostra societat, que els musulmans tenguin més drets i prebendes que tots els damés i que la majoria de la gent nostra els fugi i no voti o voti partits que ni tans sols haurien de ser legals pel perill que suposen.
Aquest voler fer el seu cap envant i no escoltar a la gent és el que els perd, als partits d'esquerres, perque noltros no som com la dreta, que mentres les asenades les facin els seus, ja estan ben fetes.

Valoració:3menosmas
Per MartiBCN, fa mes de 4 anys

Ara mateix una organització com el PSAN seria anacrònica, però posant en el contexte dels anys 1970 i 1980 varen fer una bona feina.

Malaudarament les organitzacions comunistes han fallat al no adaptarse a la nova realitat d´una inmigració musulmana massiva que no s´adapta a occident i ve a imposar, no pas a integrarse, pretenen que siguem nosaltres els que canviem la manera de viure per a convertir això en el Marroc, i molts no passarem per això tot i ser d´esquerres, no pensem renunciar a la manera de viure occidental, hauran de ser ells els que s´integrin que són els qui venen de fora. No normalitzarem ni l´anar tapat per el carrer a ple estiu, ni horaris especials per al ramada, ni menjar especial per les escoles, ni res d´això. Si cal votar al Front Nacional de Catalunya, doncs és votarà al FNC, igual de dolent és l´imperialisme islàmic com l´imperialisme espanyolista.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente