algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

L'any nou xinès de Palma comença amb un 'Bon Dia'

167953

Milers de persones han celebrat aquest diumenge l'Any Nou Xinès a Palma, concretament a la barriada de Pere Garau.

La festa va començar amb el so dels xeremiers que varen interpretar diverses tonades de la música tradicional mallorquina.

A continuació, va ser Pep Suasi que va donar la benvinguda a tots els participants, interpretant la cançó 'Bon Dia' d'Els Pets, que és la banda sonora de la campanya de l'Obra Cultural Balear, 'comença amb un Bon Dia', una campanya que va ser ben present, ja que voluntaris de l'entitat varen repartir bosses amb el logotip de la campanya a les persones que omplien la plaça de Pere Garau, decorada amb els típics fanalets vermells.

A continuació es va fer el ball dels dracs que varen donar la benvinguda a l'Any de la Rata.

Achinib, l'entitat organitzadora de la festa ha expressat la seva satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment i el seu compromís amb la feina per la interculturalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

Amb l'esforç que els ha suposat als xinesos haver d'aprendre Castella, i encara s'esforcen en aprendre Català. En canvi tenim als monolingües vinguts d'Espanya i de Sudamèrica, que no just t'escupeixen que aprendre Catala és una pèrdua de temps, si no que el criminalitzen i no perden l'ocasió xe denunciar i querellar se contra la nostra llengua.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente