cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

La Comissió del Catàleg d'Establiments Emblemàtics es reuneix per primera vegada aquesta legislatura

La Comissió del Catàleg d'Establiments Emblemàtics de l'Ajuntament de Palma s'ha reunit aquesta setmana per primera vegada en aquesta legislatura, una trobada que, segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i president de PalmaActiva, Rodrigo Romero, ha estat una «primera presa de contacte» amb els membres.

El regidor ha explicat aquest dimecres que l'objectiu del seu departament és treballar amb aquesta Comissió per a «mantenir i millorar el Catàleg d'Establiments Emblemàtics de la capital mallorquina». A més del regidor, han assistit a la trobada Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç; Biel Horrach, director general d'Urbanisme; Margalida Riera, arqueòloga municipal; Bartomeu Bestard, cronista municipal, i Antònia Morey, del departament d'Economia Aplicada de la UIB.

Cal recordar que el ple de l'Ajuntament del passat 28 de març va aprovar el catàleg de 2019, que va quedar conformat per 90 establiments, 1 de categoria 1A, 38 de categoria 1B, 18 de categoria 2 i 33 de categoria 3. El primer catàleg de 2018 va ser elaborat per una comissió tècnica que es va constituir el desembre de 2016 i que durant el 2017 i 2018 va mantenir unes vint reunions de treball en les quals es van treballar les fitxes. Aquesta comissió es reuneix periòdicament per a actualitzar el catàleg.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.