cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

'Docents pel Futur' prepara jornades de formació sobre emergència climàtica i una campanya de ‘Nadal amb el planeta’

'Docents pel Futur' ha preparat diferents accions per als pròxims mesos, entre elles unes jornades de formació sobre emergència climàtica i la campanya 'Nadal amb el planeta'.

Aquestes accions s'han definit en diferents trobades, dues reunions conjuntes de les comissions i una segona assemblea, segons ha informat l'entitat en una nota de premsa.

La campanya nadalenca cerca que els alumnes tractin qüestions com «el consum excessiu de recursos». Es convidarà als centres a realitzar activitats relacionades amb aquests temes, com a decoracions de Nadal amb materials reutilitzats o concursos de nadales «amb lletra ecologista». També es promourà la difusió d'imatges amb el 'hashtag' #Nadalambelplaneta.

Les jornades de formació sobre emergència climàtica s'organitzaran conjuntament amb el Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Seran unes jornades de deu hores, de moment previstes pel 6 i 7 de març. És intenció de l'entitat que siguin reconegudes com a hores de formació pel professorat.

Un altre bloc és el d'accions «per a una escola més verda», en el qual es recollirà informació sobre possibles activitats en els centres i donar-li difusió entre els col·legis. També es recolliran recursos didàctics d'educació ambiental i s'arxivaran en una secció web.

Finalment, 'Docents pel Futur' vol impulsar el programa de centres eco ambientals, analitzar el seu estat actual i demanar a la Conselleria d'Educació que elabori una proposta de millora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.