cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Denuncien que conductors de les galeres de Palma usen fuets il·legals

Guillem Amengual, portaveu d'Actúa a Palma, ha denunciat aquest dilluns «l'ús de fuets il·legals per maltractar els cavalls de les galeres de Palma per part dels conductors». Segons Amengual, un pal de fusta amb un tros de cable elèctric és el que fan servir alguns conductors de les galeres a Palma.

«Em sembla vergonyós el que s'està permetent als conductors de les galeres de cavalls de Palma. Què serà el següent? Deixar que apallissin als cavalls si no volen caminar sota 36 asfixiants graus?», es demana Amengual.

«Durant la setmana passada vàrem poder comprovar com en dues hores es cometien més de deu infraccions en el mateix centre de Palma i davant de les autoritats. Més passatgers dels permesos. Passatgers (fins i tot menors) al pescant, estacionats on no està permès , oferiment dels serveis de la galera sense estar permès, i tot sense que ningú no faci absolutament res», han explicat des d'Actúa.

Actúa ha volgut així carregar contra la «passivitat» per part de les institucions davant el maltractament i explotació a la qual són sotmesos els cavalls de les galeres de Palma i esperen que compleixin «les seves promeses» i comencin a protegir «de veritat» els animals. A més, han recordat que ja són cinc els anys que porta l'Ajuntament de Palma per a «canviar l'actual i desfasada ordenança de transport de galeres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.