algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

'Crida per Palma' aprova el seu funcionament intern i posa en marxa sis comissions

'Crida per Palma' ha aprovat en una assemblea oberta el seu model de funcionament intern i la posada en marxa de sis primeres comissions de feina per encarar les eleccions de maig de 2019. L'assemblea, celebrada el passat dimarts en Can Alcover, ha estat la segona que organitza la nova formació.

Segons el model aprovat, la candidatura tendrà en l'assemblea el seu màxim òrgan de debat i decisió. Per garantir el treball entre assemblees, s'han creat comissions que desenvoluparan i coordinaran tasques específiques.

Les comissions són d'organització, comunicació, institucional, encarregada dels aspectes tècnics que tenen a veure amb l'Ajuntament-; economia, gestió dels recursos econòmics de la candidatura; una comissió feminista; i una comissió de política i moviments socials. Aquesta darrera s'estructurarà a partir de grups de treball de temàtiques específiques que dotaran de continguts polítics la candidatura.

Durant els pròxims dies s'aniran constituint les comissions aprovades. La següent assemblea tendrà lloc el dissabte 10 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.