muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

Jornades lúdiques en català per a celebrar el Dia Internacional del Joc

El Consell de Mallorca celebra el Dia Internacional del Joc amb unes jornades lúdiques al pati de la Misericòrdia, de dijous a dissabte. Les activitats aniran dirigides a les escoles, però el dissabte 2 de juny les activitats seran obertes al públic. Aquest dijous el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular de Prolítica Lingüística, Aina Sastre, han inaugurat les jornades.

El departament de Participació Ciutadana i Presidència, a través de la direcció insular de Política Lingüística, com a entitat impulsora d’iniciatives en benefici de l’ús social de la llengua catalana, ha posat en marxa una nova iniciativa que té com a objectiu principal acostar el joc en català a la població mallorquina.

Amb aquesta finalitat i aprofitant la celebració del Dia Internacional del Joc, el Consell de Mallorca, ha organitzat unes jornades lúdiques al Centre Cultural de la Misericòrdia els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny. Els dos primers dies seran de participació exclusiva de les escoles mentre que el dissabte les activitats seran per a tot el públic i s’oferiran diverses propostes lúdiques. 

Per a les activitats dirigides a les escoles, s’hi han inscrit un total de vuit centres: els CEIP Anselm Turmeda, Rafal Nou, Rei Jaume I, Camilo José Cela, Gènova, Verge de Lluc i Felip Bauçà i el CC Sant Vicent de Paül. Les activitats es desenvoluparan durant el matí, entre les 9.45 i les 13.15 a la Misericòrdia.

Pel que fa a la jornada lúdica del dissabte, l’accés serà lliure per a tots els públics, entre les 10 i les 19 hores. Les persones assistents hi trobaran activitats pensades tant per a infants com per a adults: una ludoteca, jocs amb materials reutilitzats, un racó de lectura, jocs gegants, jocs tradicionals, parades d’exposició i venda de jocs i llibres i un castell inflable. A més, durant tota la jornada es desenvoluparan tallers de maquillatge, d’instruments tradicionals, de pintura vegetal i de reciclatge. També es podrà gaudir de diverses animacions com contacontes o les actuacions de Small Jazz Band, Mel i Sucre, la batucada Deixonats i un passacarrer amb la colla de dimonis es Cau des Boc Negre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.