algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La Fira Son Llevant de Palma acull més de 30 activitats en la seva primera edició

El Parc Krekovic i el Museu Krecovic han acollit aquest divendres una trentena d'activitats en el marc de la I Fira Son Llevant de Palma, organitzada per la Xarxa socioeducativa de Llevant Sud.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, tant el parc com el museu han acollit tallers de maquillatge i ungles, perruqueria, malabars de circ, jocs de drets humans, pinta-cares i tallers de piano tecnològic, entre altres, organitzats per diferents col·lectius de Nou Llevant.

La Fira té l'objectiu de «donar a conèixer les actuacions que desenvolupa cada entitat, servei i centre educatiu», així com «exposar informació i activitats dirigides a la població infantil i juvenil». La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, i l'assessor del Districte Llevant, Daniel Oliveira, han fet una visita i han conegut de primera mà les activitats de la Fira.

D'aquesta manera, Borràs ha aprofitat per «agrair» el treball que fa la Xarxa a Nou Llevant i ha assegurat que «aquesta fira és un bon lloc per veure el resultat del treball en xarxa i de l'aposta pel treball comunitari».

La Xarxa socioeducativa de Llevant Sud aglutina diferents serveis municipals, com el Centre Municipal de Serveis Socials Llevant Sud de la regidoria de Benestar i Drets Socials, el Servei de Dinamització Jove Dinamo de la regidoria de Joventut i el Programa Escoles Obertes de la regidoria d'Educació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.