algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

El GOB demana si Turisme ha promocionat els camps de golf expedientats

El GOB ha anunciat que els expedients que denuncien el reg il·legal amb aigua d'aqüífers a una mitja dotzena de camps de golf fa més de dos anys que estàn pendents de resolució. I han assenyalat que no entenen l'endarreriment d'aquests expedients sancionadors.

Així ho ha comunicat l'entitat ecologista aquest divendres a través del seu perfil de Twitter, arran d'una notícia del Diario de Mallorca que anuncia, precisament, el malestar per part dels agents de medi ambient a causa de l'endarreriment de les sancions en els camps de golf.

En aquest sentit, el GOB ha transmès el seu suport als Agents de Medi Ambient «per la feina tan necessària que fan». I han demanat saber quins d'aquests camps de golf sancionats han gaudit de promoció turística per part de la Conselleria de Turisme, si és que n'hi ha hagut.

Finalment, el GOB ha recalcat la seva voluntat d'acabar amb la «golfització» de les Balears «a mitjà termini». «És evident que el golf és un model turístic totalment inapropiat i allunyat de la sostenibilitat i equilibri ecològic i social que les Illes necessitam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.