algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Identificats a Palma per cantar nadales a favor de l'alliberament dels presos polítics

La policia espanyola ha identificat dues persones que cantaven nadales a la plaça de Cort perquè han cridat a favor de l'alliberament dels presos polítics. Els fets han ocorregut aquest mateix 25 de desembre, davant de l'Ajuntament, quan la 'Policía Nacional' ha demanat pels responsables d'un petit acte convocat per 'Música per la Llibertat'.

Segons ha explicat un dels identificats, un jubilat, un oficial de la policia nacional espanyola li ha demanat la documentació titllant-lo de cabecilla, a la qual cosa l'afectat ha contestat que ell no era «cabecilla de res» i tan sols «un ciutadà que canta nadales davant l'ajuntament de la seva localitat, com molts d'altres arreu dels Països Catalans, demanant la llibertat dels presos polítics». Malgrat les explicacions, els agents han identificat i anotat les dades del DNI de dues persones.

Entre d'altres cançons, els assistents havien entonat  'Els cants dels ocells' i 'Santa Nit' a Cort'. En acabat, la vintena de persones que s'hi congregaven han cridat la consigna 'Llibertat per a tots els presos polítics' (el «per a tots», segons han explicat, amb la voluntat d'incloure els presos polítics sahrauís pels quals es demanava la llibertat a la mateixa plaça de Cort, amb la presidenta Francina Armengol entre les presents...).
 
 
 
 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per FEIXISME FORASTER ARRUIX!, fa mes de 6 anys

Enderroquem la dictadura feixista forastera que oprimeix el poble català del Principat, de València i de les Balears!

Valoració:6menosmas
Per Idò, fa mes de 6 anys

@Escardepenyes: Però bé que publiquen els comentaris insultants i humil.liants del Maestro Ciruela" i els d'en "Tomaparadetes".
Si això és defensar la nostra llengua...

Valoració:3menosmas
Per Corals, fa mes de 6 anys

Però si tothom en canta...

Valoració:4menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Per cert, acab de mirar a direte.cat, i está publicat el mateix comentari que vaig enviar aquí, si hi ha qui l'interessi, allá el trobareu, crec que és per lo del dia dels innocents dia 28 D, i la Biblia no diu mantides, ¿o sí?.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

L'altre dia vaig escriure un comentari que no s'ha publicat de aquesta notícia, no sé perqué?? procur ser respectuòs i dir vergonya, crec que no és tan greu com altres coses que he de llegir per aquí, o ni han que tenen bula ??.
Bé ho faré amb ironía, és un gust veure com certa policía vetlla per la nostra seguretat, abans els perillosos eran els "rotjos" ara son els grocs.
Salut i República.

Valoració:7menosmas
Per remigio III, fa mes de 6 anys

Ens estan tirant a tots els ciutadans dels Països Catalans al mateix camí. El camí Català l'única eixida possible per a la democràcia i les llibertats ciutadanes. La repressió ja és més que evident i, sembla que no cediran. Els va la supervivència del seu feudalisme corrupte. Madrid és la toxina. La República Catalana la solució de les malalties franquistes.

Valoració:5menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Quina vergonya, recordau, d'aquí a dos días és el dia dels Sants innocents, on el Rei Herodes va enviar als soldats, a matar als infants que eran del tot innocents, supòs que cantar nadalas és més perillòs per ..............................
Salut i República, ara més que mai.

Valoració:6menosmas
Per jbm, fa mes de 6 anys

De cada vegada s'assembla més en es temps d'en Franco i, en segons què, ja hi hem passat davant.

Valoració:8menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

Ens varen dir que "feiem reivindicacions polítiques". Idò mira, a la fi han admès que son, efectivament, presos polítics.

Valoració:7menosmas
Per j. Mir, fa mes de 6 anys

On arribarem?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente