algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Durán exigeix a Noguera «frenar la degradació» de la zona de l'Estació Intermodal

La portaveu del grup municipal popular, Marga Durán, ha exigit, el dimecres 23 d’agost, al batle de Palma, Antoni Noguera, un acord amb Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) perquè prengui mesures a l’assumpte relatiu a l’estat dels edificis ubicats a l’Estació Intermodal de Palma, «que degraden la zona, perjudiquen veïns, comerciants i a la imatge de la ciutat».

En un comunicat, Durán ha recordat que en el ple del passat mes d’abril es va aprovar per unanimitat una proposició presentada pels ‘populars’ a la que s’instava a l’Ajuntament a iniciar els tràmits amb SFM perquè es procedís a la rehabilitació i el manteniment dels seus edificis ubicats a l’Estació Intermodal.

La portaveu del PP de Palma ha destacat «la necessitat d’aportar solucions urgents al mal estat» d’aquests immobles, que a més compten amb l’agreujant d’estar protegits a causa del seu valor històric.

«Palma és un destí turístic de primer ordre, pel que és important preservar la seva estètica i cuidar la seva imatge», ha afegit al respecte.

En aquest sentit, Durán ha indicat que es tracta d’una situació que «hauria de ser un deure que les administracions s’haurien d’aplicar a si mateixes, en lloc de permetre que edificis de la seva propietat segueixin degradant-se mentre perjudiquen la conservació de la zona i afavoreixen a la proliferació del vandalisme».

Així, el grup popular ha registrat una sol·licitud de documentació exigint conèixer per escrit quines actuacions ha realitzat l’Ajuntament a SFM des del mes d’abril i, en aquest sentit, ha lamentat que «l’equip de govern aprova propostes a ple que més tard queden en bones intencions i mai arriben a materialitzar-se».

Finalment, Durán ha indicat que també han sol·licitat conèixer «les accions que s’han duit a terme a la zona, si és que s’ha efectuat alguna», i ha exigit a Cort que «es posi a treballar i deixi de mirar cap a un altre costat mentre els problemes dels mallorquins augmenten i s’agreugen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.