algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Durán tomba l’extremisme d’Aguiló i liderarà el PP de Palma

Durán amb el seu equip després de saber-se els resultats de la votació. | PP Palma

La candidata a liderar el PP de Palma Margalida Durán s'ha proclamat vencedora al Congrés de la Junta territorial amb el 72,26 per cent dels vots, enfront del 26,05 per cent obtingut per la seva contrincant, Aina Aguiló.

El congrés s'ha celebrat entre els darrers dos dies en el Molí des Comte, on s'ha realitzat el recompte, sobre les 17.30 hores, dels vots dipositats aquest dissabte en les urnes habilitades en els 15 districtes de Palma entre les 09.00 hores i les 17.00 hores.

En total, s'han comptabilitzat 1.305 vots, dels quals dos han estat nuls i 20 en blanc. Durán s'ha fet amb un total de 943 vots, mentre que Aguiló ha obtingut només la xifra  de 340.

Tots els districtes

Durán ha estat la guanyadora en tots els districtes de Palma, encara que destaca el suport que ha rebut a la zona d'Aragó (143 vots enfront dels 35 d'Aguiló), Es Pla (135 enfront de 47), Hornabeque (96 enfront de 34), Na Burgesa (87 enfront de 13) o el Casc Antic (73 enfront de 20 d'Aguiló).
Tant Aragó, com Es Pla amb Hornabeque han estat els tres districtes en els quals més persones han votat.

Amb la victòria de Durán queden llimades les expectatives dels sectors més extremistes i espanyolistes del PP representats per Aguiló i José Ramón Bauzá. Durán, així, combinarà el seu càrrec de portaveu a l’Ajuntament de Palma amb la gestió de l’agrupació local del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 6 anys

"Na Burgesa" he d'esser "Na Burguesa"

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

"Hornabeque" encara

Valoració:1menosmas
Per Uff, fa mes de 6 anys

El que més me preocupa, es que cada dia haurem d'escoltar, els discursos sense harmonia ni estructura ( ja no me fic en el contingut), d'aquesta xoni sense gracia.

Valoració:8menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

"Set eran que l'egontavan i encara pixava tort ".
En castellá "aunque la mona se vista de seda.................
Aixó dels congressos del PPiPPis de partits, és com canviar la portada a una revista i tot el demés igual, el PP seguira siguent el PP, i Esppanya seguira siguent Esppanya, no canviara res, la meta és el PPoder i mantenir el " Regimen" de PPanxacontentas.
Salut i República, cada cop més aprop.

Valoració:13menosmas
Per Quià, fa mes de 6 anys

Cel.lebrant reunións a locals d'ultres, no crec que tampoc sigui de centre-dreta.

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente