algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'Aeroport de Palma posa en marxa un aparcament exprés gratuït per a la recollida de passatgers

135475

L'Aeroport de Palma ha posat en servei aquest dimecres un aparcament gratuït durant els primers 15 minuts per a la recollida de passatgers i que està situat a l'exterior de la planta d'arribades.

Segons ha informat Aena, aquest estacionament està dissenyat per a estades curtes, ràpides i àgils i té com a objectiu millorar el flux de vehicles en els vials, ordenant el trànsit i facilitant la fluïdesa en la recollida de passatgers. Per això, per a estades de més de 15 minuts es recomana utilitzar l'aparcament general.

La remodelació d'aquesta zona ha consistit en destinar un dels vials de la planta d'arribades com a vial d'accés a aquest pàrquing, pel qual s'accedeix a través de dues barreres col·locades a l'entrada del mateix. Així, el conductor del vehicle ha de recollir automàticament un tiquet a la seva entrada a l'aparcament i, si no roman més de 15 minuts, podrà sortir de forma gratuïta i sense haver de validar-lo.

L'aparcament consta d'un vial de gran amplitud amb una zona d'estacionament que comptarà amb 84 places d'aparcament, de les quals quatre estan destinades a persones amb mobilitat reduïda (PMR). Aquest nou model d'aparcament està vigilat a través d'un sistema de càmeres 24 hores, supervisat permanentment.

En total, l'aeroport posa a disposició dels usuaris un total de 6.524 places, distribuïdes en diverses possibilitats com són el pàrquing general, el preferent, el exprés i el de llarga estada.

A més, els usuaris poden aprofitar els abonaments per a estades perllongades i deixar el seu vehicle durant tres, sis i 12 mesos. Cada un d'aquests aparcaments ha renovat tots els seus equips electrònics, el que suposa unes millores en el servei prestat al passatger, com el pagament a través de dispositius mòbils, que ja estan al servei de l'usuari, així com millores en el servei de reserves a través del web d'Aena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.