nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Arriben els primers taxis 100 % elèctrics a les Balears

135425

La firma Nissan Nigorra Balears ha posat a disposició del sector del taxi de Mallorca dos vehicles Nissan LEAF (vehicles 100 % elèctrics) perquè els utilitzin quan tenguin els seus vehicles al taller, segons ha informat la companyia aquest dimarts mitjançant un comunicat.

L’acte d’entrega va tenir lloc a la Direcció General de Mobilitat i Transports de Palma, amb motiu del llançament de les ajudes del Govern. Unes ajudes de sis mil euros per a taxistes que adquireixin un cotxe 100 % elèctric per a realitzar la seva feina (tenen tres mesos per entrar dins aquest nou pla).

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha destacat que actualment hi ha 276 punt de càrrega elèctrica a les Illes i que en ‘un any vista’ podrien arribar als 380, gràcies a l’ajuda de 6000.000 euros concedida pel Govern als ajuntaments per a la seva instal·lació.

També està previst que el Govern instal·li dos punts de càrrega elèctrica a la parada de taxis de l’aeroport de Palma. Per la seva banda, la Federació Independent de Taxistes de les Illes Balears (FITIB) i l’Agrupació Balear del Taxi han aplaudit tant la iniciativa del Govern com la possibilitat que els taxistes provin com funciona un automòbil elèctric.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.