muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Apadrina un@ canamunter

Els canamunters ja ho tenen tot preparat. L'Associació de Veïns de Canamunt ho ha organitzat tot baix el lema 'Apadrina un@ canamunter' i durant dotze dies el barri de Canamunt s'omplirà de música i colors.

Les festes post-trinitàries començaran aquest dimecres, 5 de juliol, amb la penjada de paperines i el taller 'Decora el teu Barri' en què el color estrella serà el turquesa. A les 21 hores, a la plaça del Pes de la Palla hi haurà el primer sopar a la fresca amb el pregó d'inici de les festes a càrrec de Manel V. Domènech. Tot seguit hi haurà tómbola sorpresa i estarà amenitzada per Kal de Palma.

Les activitats continuaran a l'endemà amb la festa per a la gent gran a partir de les 18 hores. Pel vespre, hi haurà una sessió de cinema a la fresca amb 'La La Land'. 

Divendres, a les 20 hores, serà la cercavila 'Canamunt se'n riu del Sant i de la festa' amb Sant Rescat i la xaranga 'Final Feliz'. I més tard faran el 'Gran Guateque We are the world, we are the Canamunters' amb el punxadiscs Tito Delux. Consulta el programa sencer de les festes aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.