algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Cort inverteix més de mig milió d'euros en millores d'infraestructures esportives

Poliesportiu Son Moix.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat dur a terme millores en infraestructures esportives valorades en més de 500.000 euros a Son HugoSon Moix, el Coll d'en Rebassa i el Camp Redó.

Es tracta d'actuacions de renovació d'instal·lacions i millores en matèria d'accessibilitat i eficiència energètica, segons ha
n informat des de Cort. Així mateix, s'ha aprovat encalentir l'aigua de la piscina de Sant Jordi amb calor de la depuradora i millorar les pistes d'atletisme i ciclisme de Son Moix. Concretament, d'una banda s'han aprovat els plecs per a la contractació de les obres d'instal·lació d'un total de 384 plaques fotovoltaiques en el sostre de les piscines de Son Hugo amb un pressupost previst de 255.836 euros. Aquestes plaques produiran 100 quilowatts de potència per placa, generant un total de 157.000 quilowatts d'energia cada any.

La regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que
«aquest sistema d'energies renovables a Son Hugo possibilita una millora de l'eficiència energètica i un estalvi econòmic a través de mesures sostenibles». L'Institut Municipal d'Esports (IME) ha rebut una subvenció de 119.952 euros dels fons Feder per via de la Direcció general d'Energia i Canvi Climàtic per finançar en part la col·locació de les plaques.

Igualment, aquest dimecres s'ha donat llum verda als plecs per a la instal·lació d'un ascensor en les oficines del 
IME, on actualment només es pot accedir mitjançant un gran nombre d'escales. La instal·lació de l'elevador té un pressupost previst de 200.000 euros. D'altra banda, s'ha aprovat la documentació tècnica referent a l'execució del sanejament del mur perimetral de tancament del camp de futbol del Coll d'en Rebassa, per un import de 26.363 euros i abonar la primera certificació d'obra per la dotació de gespa artificial i millora de l'enllumenat al camp de futbol de l'Antoniana, per un import de 53.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xim, fa mes de 6 anys

Ja trob que ho poden fer, amb el que ens han "robat" amb les quotes d'enguany.
Més i tot!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente