algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
18°

«El PP intenta tapar la seva corrupció»

MÉS per Palma ha recordat que està a punt de fer-se públic el secret de sumari del cas de la Policia Local

MÉS per Palma acusa el PP d'estendre una «cortina de fum». | Arxiu

MÉS per Palma ha afirmat aquest dissabte que el PP «intenta tapar la seva corrupció amb una autèntica cortina de fum per distreure l'atenció i no parlar dels múltiples casos de corrupció als que ha de fer front, entre ells la trama de corrupció més greu de Palma com és el cas de la Policia Local». Una investigació sobre la qual pesa un escrit d'acusació contra un actual regidor de Palma i de la qual es preveu en breu l'aixecament del secret de sumari.

«El PP és un partit amb càrrecs imputats, empresonats i sobre el qual hi ha sentències que demostren un finançament irregular presentant-se a les eleccions ‘dopats’ per la caixa B», ha assegurat el partit. Per tant, MÉS per Palma ha considerat «inacceptable que s'intenti comparar un partit corrupte amb una qüestió administrativa que va donar a la ciutat uns fruits tan importants».

Adjudicació administrativa

MÉS per Palma també ha defensat l'adjudicació d'aquest contracte perquè el regidor de l'àrea de Model de Ciutat ha explicat reiteradament «que es va fer d'acord a la llei, administrativament i jurídicament de forma correcta, perquè és un contracte en el qual la necessitat i idoneïtat estan perfectament justificades; una adjudicació en la qual es varen demanar tres pressuposts i, anant més enllà del codi ètic, se li va donar publicitat a través del perfil del contractant; de dues ofertes rebudes finalment, l'àrea no tenia coneixement que en Jaume Garau en fos administrador de les dues empreses; i finalment, cal recordar que va donar com a resultat l'atorgament de la major subvenció de la història de la democràcia a l'Ajuntament de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 6 anys

I la cortina està teixida amb calúmnies i falses acusacions cap a la gent del Pacte.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente