cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Cort i ARCA es reuniran per acordar la senyalització dins el nucli urbà de Palma

Carrers de Palma.

L'àrea de Mobilitat es reunirà amb l'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) el pròxim 22 de març per acordar conjuntament nous criteris a seguir a l'hora de senyalitzar en l'àmbit de trànsit el centre històric de Palma.

La Regidoria ha explicat en un comunicat que s'havia començat aquesta setmana el procés de renovació de la senyalització horitzontal del centre, una feina que s'ha detingut «a l'espera de poder concretar com poder dur a terme aquesta tasca amb el màxim respecte cap al patrimoni».

«Hem d'aturar per reflexionar sobre quin és la millor fórmula per senyalitzar el centre històric de la nostra ciutat. Com a Ajuntament tenim clar que la protecció del patrimoni és fonamental, per això és el moment de fer feina de forma conjunta amb ARCA per trobar solucions i veure com podem millorar les senyalitzacions als carrers del nucli antic», ha afirmat el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer.

Precisament, ARCA ha titllat aquest divendres les línies grogues al carrer Almudaina de «desagradables i innecessàries» i ha reclamat alternatives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per p, fa mes de 7 anys

Es indigne que s'ajuntament mantingui converses amb una associació que vol mantenir el monument de Sa Feixina.Els fatxes i els democrates,no tenen res de que parlar.

Valoració:0menosmas
Per JOAN, fa mes de 7 anys

Que pinta ARCA en tot això? L'ajuntament no es veu capacitat per decidir la senyalització de tràfic per sí mateix? Malament anam....

Valoració:3menosmas
Per No tan problemàtic com que facin cumplir la normat, fa mes de 7 anys

Això no és tan problemàtic com el fet que el que han de fer és aplicar la normativa i deixar-se de comedis.

Valoració:2menosmas
Per Chic para ti, fa mes de 7 anys

Pintarrajear el adoquinado del centro histórico con rayas amarillas.
Otra genialidad de nuestro querido regidor, en Joanet.
Un fenómemo de muchacho. Muy válido.

Valoració:0menosmas
Per Malson, fa mes de 7 anys

No, per favor!.Amb CARCA Nooo!

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente