nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Educació assegura que el Costa i Llobera compta amb el personal necessari

El Col·legi d’Educació Infantil i Primària Costa i Llobera, de Palma.

Davant les protestes i la recollida de 600 firmes per presentar a la Conselleria d'Educació per part de l'AMIPA del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Costa i Llobera de Palma, la Conselleria ha mostrat la seva sorpresa i ha lamentat les manifestacions realitzades davant els mitjans de comunicació, ja que segons han assegurat «no contribueixen a generar el clima de confiança ni faciliten el diàleg».

L'AMIPA del Costa i Llobera expressà aquesta passada setmana la seva protesta per l'arribada de 22 alumnes nous amb necessitats d'atenció a la diversitat, «quan el centre sofreix importants deficiències d'espai i infraestructura que es duen denunciant des de fa temps». A més, des de l'Associació de Mares i Pares del centre, també denunciaren les «deficiències de personal». Asseguren que les ràtios superen la previsió establerta i la diversitat de l'alumnat amb necessitats específiques no pot ser atesa de la millor manera.

Per la seva banda, la Conselleria d'Educació i Universitat ha contestat aquest dilluns a la problemàtica de l'escola pública de Palma quan ha assegurat que el centre compta amb el personal necessari i respecte a la infraestructura ha recordat la inversió aprovada pel Consell de Govern per a aquest i altres centres.

En aquest sentit, la Conselleria que dirigeix Martí March ha explicat que l'Associació de Pares i Mares del centre els va sol·licitar una reunió però que s'ha organitzat una recollida de signatures «pocs dies abans que es realitzàs».

Segons la Conselleria, el CEIP Costa i Llobera «compta amb el personal docent necessari, que s'ha incrementat en relació al curs passat, per poder atendre al seu alumnat que, a més, s'ha escolaritzat seguint els criteris que marquen la gestió d'aquesta Conselleria, garantit l'equitat i l'atenció adequada a l'alumnat NESE».

Quant a la situació de les infraestructures la Conselleria ha recordat que divendres passat el Consell de Govern va aprovar una primera inversió de prop dels 300.000 euros per a aquest centre i que, d'aquí al 2018, s'hauran invertit més de 600.000 euros, en total.

Segons han explicat des del Govern, aquestes inversions ja estaven decidides abans que es produïssin les manifestacions dels representants del CEIP.

Finalment, la Conselleria ha volgut aclarir que «les decisions que es prenen en matèria educativa no estan influenciades per la pressió mediàtica que es pugui generar per part de determinats col·lectius, sinó que es basen en criteris objectius establerts per part de l'administració i derivats de les línies mestres de la política educativa d'aquest govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.