algo de nubes
  • Màx: 16.75°
  • Mín: 7.61°
16°

La versió en català de Vaiana arriba a Palma

S'estrena avui al cinema Rívoli

Avui s'estrena al cinema Rívoli de Palma la versió en català de la pel·lícula d'animació Vaiana dirigida per Ron Clements i John Musker, directors de La Sireneta (1989), Aladdin (1992), Hèrcules (1997) o Tiana i el gripau (2009). En la versió original del film, Dwayne Johnson posa veu a Maui i Auli'iCravalho, s'estrena posant veu a la protagonista. Les sessions són a les 17.45 h i a les 22.15 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Es trolls aquests son ben iluminats: mos volen passar es missatge de que es catala no l'enten ningu, i venen a comentar textes nostros escrits en catala demostrant-mos que ells l'entenen perfectament.
Es nivell intel.lectual queda perfectament clar.

Valoració:2menosmas
Per Bon dia ..., fa mes de 7 anys

M'és igual, fa més de quatre anys que no vaig al cinema a veure una pel·lícula pels preus abusius. Pedro, com sabràs les sales de cinema hi son buides tots els dies de la setmana amb pel·lícules en espanyol llevat dels dies de la "Semana del cine" que posen entrades a 2 euros així que no és un motiu lingüístic el fet que les sales estiguin buides.

Valoració:4menosmas
Per ramonet torra, fa mes de 7 anys

Els trolls tan sols miren els NO-DO del seu estimat dictador, i els cd´s d´Aguila Roja, el film on es premia la misèria castellana, el parasitisme i la valentia del més fort. El màxim exponent de la incultura espanyola és dels trolls castellans.

Valoració:3menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Durara un dia en cartel.. lo justo para que este esperpento pseudoperiodistico tire la foto... la sala estara vacia porque ni los pancas mas recalcitrantes harian pasar a sus hijos por esta tortura...

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:3menosmas
Per Pedro el del puñalet, fa mes de 7 anys

Pues bueno, pues vale, pues me alegro,oiga, pero casi nadie va a ver cine en catalán.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente