algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Ja es coneix quin serà el cartell de les festes de Sant Sebastià 2017

El jurat ha destacat de l’obra d’Antonio Fernández-Coca, «la originalitat de la temàtica i el fet que recuperi la fletxa com a icona de les festes de Sant Sebastià».

El guanyador del concurs pel cartell de les festes de Sant Sebastià 2017 ha estat el dissenyat pel conegut il·lustrador i professor titular de l'àrea d'expressió gràfica de la UIB, Antonio Fernández-Coca.


Un jurat integrat per Blanca Castaldo Suau, coordinadora del Departament Gràfic de l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears; el dissenyador Marc Masmiquel Mendiara; el membre de la comissió de Festes representant de la Federació d'Associacions de Veïnats de Palma, Josep Manuel Pascual González i la directora general de Participació i Coordinació Territorial, Marina Orell, ha triat aquest dimecres el cartell de Fernández-Coca com a guanyador del concurs.


En el concurs d'enguany s'hi presentaren un total de 47 propostes amb una temàtica i elements d'allò més divers. L'àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial ha exposat tots els cartells a la sala de plens per tal que el jurat pogués observar i triar l'obra que ha resultat finalment seleccionada.


Entre altres aspectes, el jurat ha destacat de l'obra d'Antonio Fernández-Coca, «l'originalitat de la temàtica i el fet que recuperi la fletxa com a icona de les festes de Sant Sebastià». Així mateix, els membres del jurat han valorat la «bona visibilitat del cartell i el joc de distribució de les lletres de Sant Sebastià».


El premi per al guanyador d'aquest concurs són 800 euros. Des de Cort han recordat que l'objectiu del concurs és potenciar la creació artística i la participació ciutadana, així com donar difusió a les festes de Sant Sebastià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ester, fa mes de 7 anys

Lleig amb ganes

Valoració:3menosmas
Per JULIÀ, fa mes de 7 anys

No opinaré sobre el cartell, ja que cada un té el seu gust. Però si voldria saber qui l'ha escollit?
No li agrada tant a l'Ajuntament la participació de la gent' no ha volgut que els grups hagin estat "triats" pels veinats? Per que aquest cartell no?

Valoració:2menosmas
Per segurament, fa mes de 7 anys

Els forasters automarginats haurien posats més fletxes en el cartell, ... però enllaçades amb el jou feixistot del dictador.
Doncs que se´l posin on els càpìga el jou. Ara ja no.

Valoració:0menosmas
Per Jorge, fa mes de 7 anys

Enhorabuena a la ganadora. En cambio muchos de los músicos que nos presentamos a elección seguimos sin ninguna noticia al respecto del fallo ciudadano y la consiguiente confirmación de oferta musical para dicho evento. Me consta que se ha comunicado algo a gente que ha resultado elegida, pero no hay ningún dato oficial al respecto, y desde Participación Ciudadana me dijeron que lo comunicarían a la prensa. Hace un mes que se cerró la votación...

Valoració:1menosmas
Per de risa, fa mes de 7 anys

Una inmensa obra de arte que habrá que preservar durante años. Conviene hacer copias de seguridad.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente