cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Una desena de persones aturades comencen la rehabilitació de Gesa

Una desena de persones aturades comencen la rehabilitació de l'edifici de Gesa.

Una desena de persones aturades de llarga durada, contractades per PalmaActiva, s'encarregaran de la neteja de l'edifici de Gesa durant els pròxims sis mesos. Es tracta d'una iniciativa que es du a impulsada en el marc del programa 'Visibles', que compta amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal SEPE i del Fons Social Europeu.

Segons han informat des de l'Ajuntament de Palma, la neteja ha de servir per obrir a l'ús públic la planta baixa i el saló d'actes d'aquest edifici declarat BIC i que actualment es troba sense servei, mentre s'elabora un pla de viabilitat que ha de definir el futur de l'edifici situat a la façana marítima de Palma.

El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha assegurat que amb el programa 'Visibles' Gesa «es podrà netejar i començar a adequar la planta baixa, amb el teatre, i el primer pis per posar-les en ús i combatre el vandalisme i la decadència». Segons ha destacat, «la idea és que es destini a usos lligats a la cultura, la participació i l'economia creativa».

Per la seva banda, el batle de Palma, José Hila, ha destacat la importància del projecte per un doble motiu. D'una banda «permet donar feina a 10 persones aturades de llarga durada, la majoria majors de 45 anys» i d'altra, «ens permet aturar la degradació de l'edifici de Gesa i començar a posar-lo en funcionament».

El director general d'Ocupació i Economia, Llorenç Pou, ha volgut remarcar «el compromís del Govern» amb el programa 'Visibles', que permet «donar una oportunitat a aturats de llarga temporada majoritàriament majors de 45 anys amb projectes d'interès general que reverteixen en la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.