cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

El PI-Palma critica la campanya nadalenca de llums de Cort

Consideren que no s'ha de deixar sense llums nadalenques llocs com General Riera o Els Geranis

Antoni Fuster, portaveu del PI a Ciutat. | Ultima Hora

El PI-Palma es demana «en què està pensant l’Ajuntament de Palma per justificar el seguit de despropòsitcs de la campanya de llums nadalenca».

L’encesa de llums de Nadal, que sol coincidir amb el «Black Friday» i que està estretament lligada amb la campanya comercial, es retarda una setmana i a més exclou zones comercials tan necessàries com Els Geranis o el carrer General Riera «per culpa de la incapacitat de l’Ajuntament d’arribar a acords amb el sector privat» s'afirma des la formació regionalista i centrista.

El portaveu d’El PI a Palma considera que «pareix mentida» que aquest govern es vulgui posicionar a favor del petit comerç «de boca» i a la flagrant inactivitat per paliar la venda ambulant il·legal s’hi hagi de sumar la deconstrucció del que sí s’ha aconseguit, una campanya nadalenca amb la que el sector està content. «No només no actuen contra els grans mals del petit i mitjà comerç, sinó que prenen mesures que hi van en contra», afirma Fuster. El PI-Palma insta a Cort a encendre els llums «quan toca», fent referència al darrer divendres de novembre, «i sense excloure Els Geranis ni General Riera»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 7 anys

Totalmente de acuendo con el Sr. Fuster.....los del Ayuntamiento son impresentables.....¡¡¡HIPOCRITAS¡¡¡

Valoració:1menosmas
Per Filiprim, fa mes de 7 anys

Llums nadalenques? No, són llums nadalencs.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente