algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

Concentració a Palma per denunciar que 300.000 persones viuen en la pobresa a les Balears

Aquest dilluns vespre s'ha fet a la plaça d'Espanya de Palma una concentració amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la importància de lluitar contra la pobresa i la desigualtat social, un acte que ha estat organitzat per EAPN-Illes Balears.

Aquesta iniciativa cerca sensibilitzar els ciutadans sobre la incidència de la pobresa a les Balears i sobre la necessitat de treballar per la inclusió de totes les persones en la societat perquè hi hagi una major justícia social.

La presidenta de la Xarxa per a la Inclusió Social EAPN-Balears, Margalida Jordà, i els membres del grup de participació de l'entitat, acompanyats per representants de més de 30 entitats sense ànim de lucre que conformen la Xarxa, han llegit un manifest. Aquest posava en relleu que la lluita contra la pobresa i la desigualtat és una responsabilitat ètica i política que afecta a tots, però especialment a les administracions públiques.

A més, Jordà ha destacat la importància d'apostar pels pactes de la lluita contra la pobresa, perquè se situï aquesta lluita al centre de l'agenda política i ha recordat als responsables polítics que a les Balears prop de 300.000 persones viu en situació de pobresa i/o exclusió social.

En aquest sentit, ha assenyalat que la pobresa no es pot combatre amb mesures pal·liatives posat que és necessari posar l'accent en les causes que la produeixen, així com a través d'iniciatives que fomentin una major justícia social i que abastin les polítiques econòmiques, educatives, sanitàries, d'habitatge, fiscals i de protecció social.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobres veneçolans!, fa mes de 7 anys

Però aquesta situaviò no arriba al cor dels votants, que se conmouen amb el que diuen que passa a Veneçuela i en canvi, pensen que si els bancs no desnonàssin, ningú pagaria les seves hipoteques, i que la gent que va als menjadors socials té mòbils cars i du roba de marca.
Mentre hi hagi un gruix de població tan insolidari i un altre encara més gran, que passa de tot, la misèria i les diferències socials aniran creixent, fins que arribarà a un estadi on no se podrà ja fer res més que una revolució. Ibsi no en hi ha haguda cap fins ara, cal suposar que tampoc en hi haurà en un futur..

Valoració:1menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 7 anys

Penso que si cada polític i càrrecs adjunts que paguem amb els nostres imposts cobrassin just 100€ menys cada mes i al mateix temps poder tenir una persona fidel, condreta i no corrupta que pogués administrar aquest diners part de l'economia d'aquestes mal finançades Illes potser no tindríem persones vivint de mala manera.
Perquè us dic gent que llegiu comentaris, que també hi ha moltes persones amb feines que no els basta per viure i ja no diré res sobre els pensionistes que enguany tornaran a tenir un 0,25% de pujada a les seves magres pagues. Hi ha persones que han fet feina més de 45 anys i que ara a més d'ajudar els fills veuen com el governants es gasten els diners de les pensions. I ningú alça la veu de veure que fa 300 dies que tenim una "m" de govern en funcions que cobra cada més el que no s'imaginen.
Haurien de mirar els pressuposts de les seves CCAA i sobre tot els del Estat i a que destinen els doblers, els dic que quedarien al·lucinats.
Obrim els ulls d'una vegada que no es hora de dormir!

Valoració:6menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

Bastantes. Demasiadas, aunque solo sea una. Pero 300.000 no se lo cree nadie. Dios nos libre de ello.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente