nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
20°

El batle de Palma inaugura la nova pista esportiva des Pil·larí

Es tracta d’una pista de 40 x 20 metros dissenyada per acollir diferents activitats esportives i recreatives.

Cort

El batle de Palma, José Hila, ha inaugurat aquest dissabte la nova pista esportiva de la barriada des Pil·larí, en un acte en què també han participat la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll; la regidora de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Helena Paquier; el regidor del Grup Municipal Ciutadans, Pedro Ribas; el president de la Associació de Veïnats des Pil·larí, Pedro Medina, i representants de diverses entitats.

Hila ha destacat la importància d’aquesta nova infraestructura per promoure activitats esportives i, també, per compartir activitats entre els veïnats de la barriada. «Qualsevol nova dotació als barris sempre és benvinguda i més si promouen activitats saludables com totes les relacionades amb l’esport», ha afirmat el batle.

Es tracta d’una pista de 40 x 20 metres dissenyada per acollir diferents activitats esportives i recreatives. Té un camp complet de futbol sala i quatre cistelles de bàsquet de tir lliure. La inversió ha estat de 133.121 euros.

La nova pista està situada al costat de les pistes de petanca des Pil·larí, el que suposa una ampliació de la zona d’esbarjo per a les 2.000 persones que viuen en aquesta barriada. L’horari d’obertura és entre les 9 i les 21 hores d’octubre al maig i de 8 a 22 entre juny i setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.