algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

ARCA demana una normativa per limitar el nombre de bars i restaurants a primera línia del Molinar

ARCA ha sol·licitat a l'Ajuntament de Palma que es limiti el nombre de bars i restaurants a primera línia del Molinar i que s'aprovi una normativa d'estètica i tipologia en les edificacions que «eviti la despersonalització galopant d'aquesta barriada».

En la seva opinió, aquesta és una de les barriades més assetjada per la implantació de nous bars i restaurants especialment en primera línia. També per a la construcció de nous edificis que no segueixen cap pauta en els acabats.

Per això, consideren que és una responsabilitat de l'urbanisme de la ciutat promoure una ordenació que eviti la substitució dels usos residencials en planta baixa que a poc a poc implacablement van sent substituïts per comerços, especialment bars i restaurants i també alguna immobiliària.

En aquest sentit, cal recordar que ARCA, membre del Consell de Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, fa un any que reclama una normativa d'estètica als acabats per preservar la personalitat del Molinar i de la resta de les barriades singulars de Palma.

Així, consideren que preservar l'ús residencial dels baixos de la primera línia és «primordial per conservar l'encant del Molinar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per CARCA, fa mes de 7 anys

Ben dit, p! Que facin el que vulguin, però que no pretenguin tenir veu a les institucions ni tampoc rebre subvencions amb doblers públics
Una associació més o menys queb faci el ridícul , tampoc fa mssa mal al turisme, però que.no li donin doblers públics.

Valoració:0menosmas
Per p, fa mes de 7 anys

Si cada nou bar que s'obri coloca una bandera franquista al portal,tendra com a clients als d'ARCA. Au,i que sen vaig a porgar fum!!

Valoració:0menosmas
Per Quinsdoiots, fa mes de 7 anys

I que t´e de dolent que hi hagi bars i restaurants, si estan dins edificis que respecten l´estil de a zona?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente