algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
17°

Crema un altre autobús de l'EMT a Palma

Un autobús de l'EMT ha cremat aquest dijous al Passeig Sagrera de Palma. Una gran columna de fum negre s'ha pogut veure aixecant-se per damunt La Seu. 

El bus anava buid i era un dels que feia el reforç de la línia 15, que sortia de la ruta per anar cap a la capçalera. Havia de girar per Antoni Maura per començar a la plaça de la Reina.

Segons fonts municipals, el conductor ha vist que començava a sortir fum i ha decidit continuar tot dret pel Passeig de Sagrera. No hi ha hagut ferits, però sí danys materials considerables.

Alguns testimonis asseguren que han sentit una forta explosió just abans de l'incendi.

L'incendi d'aquest dijous és el tercer que es produeix en un autobús en manco d'un mes, després dels que es van produir a Illetes -també en un vehicle de la EMT- i a Valldemossa -del TIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rar, fa mes de 7 anys

Justamen ja és mala sort! Amb n' Isern la única mesura que se va.prendre amb els autobusos, va ser pujar el preu del viatge i posar-los.publicitat i no va.passar res, El mateix amb l' enhomanat menja-llagostes, que va decidir que els viatgers podien anar drets.a viatges per carretera. Però justament amb el Pacte es quan es calen foc un darrere l' altre. Molt rar és això.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente