algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

Un alt càrrec del Govern cobrarà el nivell 33 després de guanyar una demanda

Arxiu UH

Segons informa el diari Última Hora, l'exsenador del PSIB i director de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, ha guanyat una demanda contra l'Ajuntament d'Alcúdia per cobrar el nivell 33.

La demanda ha arribat en el context de les controvèrsies de la proposta dels partits que recolzen el Govern per eliminar aquest plus dels funcionaris que han estat polítics almenys dos anys.

Precepte bàsic de la legislació estatal

Segons assenyala el diari, «la sentència confirma que l'exsenador ha de cobrar el nivell 33 perquè és un precepte bàsic recollit en una legislació estatal que afecta a tots els funcionaris en els quals concorren aquestes circumstàncies».


Situació discriminatòria per als funcionaris

El mitjà recull les observacions de la sentència, en què s'exposa la possible situació de discriminació als funcionaris si «correspongués a cada Administració» establir els drets absoluts d'aquests càrrecs. El fet que la legislació sigui estatal i dirigida als funcionaris dificulta l'actuació de l'Administració en aquest àmbit.

24 mil euros

L'Ajuntament d'Alcúdia haurà d'abonar 24.294,51 euros a Ramis, pel corresponent als anys 2011-2015.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J, fa mes de 6 anys

Segur que renunciarà al plus,per molt legal que sigui.

Valoració:1menosmas
Per Funcionari, fa mes de 6 anys

a "per res de nou"
Estic d'acord que el nivell 33 no ha de pagar-se a ningú sigui com sigui la seva situació.
En quant al treball que realitzava com zelador d'obres a l'ajuntament d'Alcúdia, és normal que es guanyés enemics, sobretot per ser un funcionari lleial a les lleis. És de justícia reconèixer-ho.

Valoració:-1menosmas
Per inca, fa mes de 6 anys

No seré jo que defensi aquest senyor que quan no deixaven votar a la gent al seu col·legi electoral amb la camiseta verda en lloc d'anar a denunciar-ho als mitjans, te feia el copet a l'espatlla, però si algú té en compte la RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÀPIDA justícia que tenim, aquest senyor probablement va fer la demanda judicial fa anys, quan era perfectament normal sol·licitar aquest plus. Que renunciï a ell com prediquen al seu partit, i llestos.

Valoració:1menosmas
Per res de nou, fa mes de 6 anys

I què esperau d´aquest socialista? Els del PSOE (o PSIB, és igual quines sigles vulguin emplear) han demostrat cinquanta vegades que no volen representar a la ciutadania, es representen a ells mateixos i els seus interessos. I aquest és un vividor de la política, que ben prest va aprendre que valia més xuclar de la mamella política que fer feina de bon de veres. A l´Ajuntament d´Alcúdia no hi va deixar cap bon record, el coneixen tots

Valoració:3menosmas
Per Au venga, fa mes de 6 anys

Jo no vull pagar imposts, vividors.

Així de clar, la llei està feta per un com aquest.

Sociata .

Nivell 33, jo vull nivell 56 quin oi.

Valoració:5menosmas
Per Ferran, fa mes de 6 anys

Amb aquesta, com en altres qüestions, s'ha d'anar alerta.
Perquè una cosa són les pròpies conviccions i una altra el marc jurídic general. I, tot i que, les administracions autonòmiques i locals poden legislar, no poden anar en contra de la legislació bàsica estatal.
De fet, crec que la situació era molt clara en cossos estatals com els docents, en què no es podia aplicar però no tant en altres depenents de la CA o de l'administració local.
Però si la sentència dóna la raó en aquest cas, també donarà suport, en principi, a la resta dels qui es puguin veure afectats. Per això, s'hauria d'estar molt segur de si es possible anul·lar amb efectes retroactius el pagament d'aquest complement o si això només implicarà un seguit de demandes judicials i del pagament diferit i amb interessos d'aquestes quantitats econòmiques.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente