cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Acabades les obres del Palau de Congressos

La recepció de l'edifici serà el pròxim 29 de març

«L'entrega de claus» del Palau de Congressos es farà, segurament, el pròxim 29 de març. | Arxiu dB

La presidenta del consell d'administració del Palau de Congressos, Joana Maria Adrover, ha revelat aquest dimecres que les obres del Palau de Congressos han finalitzat ja aquest 24 de febrer, tal com estava previst i es preveu que es podran rebre el pròxim 29 de març.
Segons Adrover, aquesta recepció es podrà dur a terme «sempre que no hi hagi cap anomalia o esmena de deficiències».

Mentrestant, Mallol, que ha indicat que s'estan treballant en els plecs del nou concurs, ha destacat que l'objectiu de l'administració és que a final d'aquest any el Palau ja tingui activitat i pugui acollir congressos. «Amb aquest full de ruta estem treballant tots», ha declarat.

Segons ha declarat Adrover, el dia 29 la societat Palau de Congressos tindrà «les claus del Palau» i, per tant, «ens farem càrrec de la infraestructura, del manteniment i de la seguretat perquè no es produeixi cap robatori o acte vandàlic». No obstant això, per exemple, no hi haurà les cadires.

Fins al dia 29, ha afegit, el responsable del Palau és Acciona, que «està rebent als tècnics de direcció facultativa per atendre totes les qüestions». Així mateix, la recepció del dia 29 «estarà condicionada a la realització de la prova acústica dels auditoris». «Acciona i la direcció facultativa hauran de ser-hi per verificar que tot és correcte», ha afegit.
Segons ha reiterat Adrover, «la data d'avui és un pas més del procés de la recepció de l'obra i de la finalització que estic segura que serà amb una fi feliç». També ha explicat que la societat disposa d'un màxim d'un mes per a la recepció de l'obra des que Acciona entrega les obres.

D'altra banda, s'ha referit a la reclamació de 15 milions d'euros d'Acciona i ha explicat que s'està treballant en un informe la part tècnica ja «està finalitzada per la nostra part i ara queda la part jurídica».

«Ens asseurem amb Acciona per afrontar aquesta reclamació, respecte a l'altre tema de les possibles penalitzacions per retard, hi ha els tècnics valorant quins han estat els motius que han comportat l'endarreriment de les obres. A partir d'aquí cal veure quines responsabilitats hi ha. El més important és acabar l'obra i afrontar aquests temes», ha declarat.

Pel que fa al preu final de la infraestructura, Adrover ha indicat que s'estan tancant les dues últimes certificacions, que les realitza l'empresa, si bé hi ha elements que no s'han executat i que hauran de ser descomptats, com la il·luminació exterior, ja que ni Cort ni el Govern la consideren actualment una «prioritat». Aquesta il·luminació està valorada en uns 600.000 euros.

D'altra banda, ha assenyalat que a l'hotel no hi ha mobles encara, si bé «estan tots els acabats fets» i que serà qui liciti el qui hagi de posar els mobles «al seu gust perquè és el que ha de treure-li rendibilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Para cuando el primer congreso de lengua occitana? Estoy seguro que lo llenáis, xD

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Aquest és el cabrum que ve a ocupar el diari i quan el deixem farts d´ells, vendran els que saben escriure però que no saben llegir, a enganyar als pobres que se creuen tot el que diuen els mitjans de comunicació. S´imaginen un rotatiu, que cada dia publicàs comentaris d´una Història falsa, una llengua que no existeix i els beneficis de la Falange Española Tradicionalista y de las JONS, així com lo dolents que son TOTS els estrangers, infants inclosos i que per no remoure penes, és millor que les víctimes del Franquisme seguesquin mal enterrades? I de pitjors.

Valoració:2menosmas
Per loren, fa mes de 8 anys

A veure foraster.
Tu no pots xerrar..no ets d'aqui. ...
Arrux puta catalsnista

Valoració:-2menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

uuuuuuuuuuuuhhhhhhh, què ve s'home des sac!!!!!!!
Encara que més pareix que t'hagis passat pes cap un preservatiu usat que te constreny massa es cervell.

Valoració:4menosmas
Per llorens, fa mes de 8 anys

Figueretq fill de c.....a ...ña...eres un forastero
A dar lecciones a la comunidad española llamada Cataluña

Au arrux puta catalanista

Valoració:-1menosmas
Per palau-palauet, fa mes de 8 anys

¿ Quan arribaràn es coloms ? ¿ i es buxe vendrá ?

Valoració:1menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

(Ja tenim s'imbècil per aquí que encara no se n'ha entemut que suplantar es nick no "cola")

M'hagués agradat més veure'l esbucat però, que hem de fer?? Com sempre menjar sa m**** que el PP ens va deixar. Esper de bon de ver que aquesta "cosa" funcioni i funcioni econòmicament perquè si no estam ben arreglats. De totes maneres tardarem dècades a recuperar un mínim de sa "inversió" que hi hem hagut d'abocar.

Valoració:6menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

Por finnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


Una obra que ha durado tanto como el túnel de soller


ahora a chupar del bote...

Valoració:-1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 8 anys

Ja tenim el totxo fet. I d'aquí a uns anys, serà com l'edifici de GESA?

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Ara ja se poden posar a organitzar congressos sense cap demora, i a dur turisme de qualitat. Ja no hi ha excusa perquè vengui la escòria de cada país, que avergonyeixen als seus propis compatriotes i els allunya de Mallorca.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente