nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El PP de Cort demana el vot secret per la reprovació de la regidora Martín

Compareixença del PP de Cort aquest dimecres. | EuropaPress

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Marga Durán, ha proposat que la votació de la reprovació de la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, en el pròxim plenari municipal, sigui secreta, perquè «qualsevol regidor pugui votar en consciència, si creu o no que es mereix la reprovació».

Així ho ha manifestat en roda de premsa la portaveu popular, qui ha assenyalat que, un cop escoltat les explicacions que ha ofert la mateixa Martín, «continuem mantenint la reprovació, perquè seguim tenint els mateixos dubtes i no hem obtingut resposta a les preguntes que hem realitzat», ha precisat.

Per això, Duran ha dit que demanen a l'alcalde de la ciutat, José Hila, que es pugui votar «en llibertat» i que el vot sigui secret.

Cal apuntar que la portaveu del PP a Cort va anunciar la setmana passada que demanaria la reprovació de la regidora de Sanitat i Consum després que en la seva compareixença per aclarir si va facilitar una beca al seu marit en la seva etapa com a presidenta del Col·legi d'Infermeria portés a terme «una falta de respecte total als ciutadans i a la institució».

Duran considera que Martín «no va atendre a la seva obligació» a donar explicacions «per un tema específic», fet que, segons ha dit, aixeca «una ombra de sospita» al consistori.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margarita, fa mes de 8 anys

Marga, el que ha de fer el PP es tornar, no demanar. Tornar-nos el que heu robat.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Vot secret? Els polítics han de ser valents i donar a cara i si no tenen valor per dir el que pensen en vau alta, que no se dediquin a aquesta ocupació, no és cap obligació ni ningú els ho demana..

Valoració:1menosmas
Per J, fa mes de 8 anys

El de L,esquerra de la foto,Hauria d,Esser a santoña,
amb els camies blaves.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente