algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Martín posarà el càrrec a disposició d’Hila si aquest li ho demana

La regidora ha comparegut avui dilluns per donar explicacions sobre la beca que es va atorgar al seu marit quan ella presidia el Col·legi d'Infermeria

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, durant la roda de premsa d'aquest dilluns. | dBalears

La regidora de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma, Antònia Martín, ha comparegut aquest dilluns davant la premsa per donar explicacions sobre les informacions que han sorgit en els darrers dies referents a l’època en la qual presidia el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears i en què es va atorgar una beca valorada en 30.000 euros al seu marit.

A preguntes dels periodistes, la regidora ha assegurat que, si el batle de Palma, José Hila, o l’assemblea de Som Palma li ho demanen, posarà el càrrec a la seva disposició per aquesta qüestió. Malgrat això, Martín ha assegurat que a hores d’ara compta amb el suport del seu partit i ha negat que aquest estigui dividit.

Com ja feia en el ple de Cort del mes de generMartín ha reiterat totes les explicacions que ja va donar en referència a la beca per la càtedra que va ser concedida al seu marit. La regidora ha tornat a assegurar que en tot el procés d’adjudicació de la beca «en cap cas vaig incomplir res».

Martín, a la qual acompanyaven diversos membres de Podem, com ara el secretari general a les Balears, Alberto Jarabo, ha assegurat que tot aquest afer es podria haver evitat si s’hagués fet públic abans per part de la seva formació. La regidora ha apuntat a una «manca d’experiència comunicativa» el fet de no haver explicat en el seu moment la «problemàtica», malgrat que el partit ho sabia des de la celebració de les primàries de la formació.

Pel que fa a la reprovació a la qual el PP vol sotmetre la regidora, Martín ha explicat que encara no sap quin dels altres quatre companys de partit la defensarà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vicenç Mates, fa mes de 8 anys

És un poc barruda. I encara més vergonyós és xulejar l'oposició quan li demana explicacions i després fer un paripé davant la premsa. Cal disculpar-se amb l'oposició per aquest menyspreu i falta de respecte.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente