algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Angélica Pastor: «Els expedients disciplinaris no seran suficients per resoldre la situació de la Policia Local»

Angélica Pastor en una imatge d'arxiu. | Arxiu UH

La regidora de Seguretat ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Angelica Pastor, ha admès aquest dimecres en una entrevista a Ona Mediterrània, que des de la regidoria no tenen «molt clara la dimensió real del cas» que afecta la Policia Local de Palma. Per a la regidora, la resolució de l'actual situació en la qual es troba el cos de policia de Palma, implica, entre altres coses, l'obertura d'expedients disciplinaris, tot i que admet que «no serien suficients per resoldre la situació».

«Estem segurs que podem governar el cos de més de mil agents de la Policia Local, alguns dels agents que s'han detingut en aquesta ocasió són ja agents detinguts anteriorment, és per això que no creiem que això s'estengui més. La major part del col·lectiu està net», manifestava Pastor.

La regidora de seguretat ciutadana ha explicat que fins que el jutjat que instrueix el cas els faciliti la interlocutòria, no podran saber quina situació processal tenen els agents detinguts, serà aleshores «quan podrem començar els nostres tràmits per a obrir-los expedient disciplinari en cas que sigui pertinent fer-ho».

Pastor ha explicat que actualment, des de la seva regidoria, estan treballant «per a canviar, des de dins, la Policia Local. Posant-la a disposició dels ciutadans i potenciant la figura de la policia de barri i reestructurant totes les unitats».

Finalment, Pastor, ha reconegut que «la reputació de la Policia Local de Palma no passa pel seu millor moment». I ha volgut llençar un missatge; «que els ciutadans tinguin paciència, hem trobat la Policia Local així com l'hem trobat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per interrogant, fa mes de 8 anys

Qui ens protegeix del s policies corruptes?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente