nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Palma fa les primeres passes per crear el Consell de la Dona

Aquesta setmana s’ha celebrat una primera reunió per treballar els aspectes formals de l’òrgan

Imatge de la trobada d'aquesta setmana entre entitats, sindicats i organitzacions i representants de les diverses àrees de l’Ajuntament

Ajuntament de Palma

El Consell de la Dona es constituirà el pròxim 15 d’octubre. Aquesta setmana s’ha celebrat una reunió amb l’objectiu d’establir un primer contacte entre les participants de diverses entitats, sindicats i organitzacions que treballen el tema de la igualtat de gènere a Palma, a més de persones representants de les diverses àrees de l’Ajuntament, per tal de treballar cap a la transversalitat de la perspectiva de gènere en les polítiques municipals.

La trobada va servir per treballar els aspectes formals del Consell, a més de debatre sobre l’òrgan i quins haurien de ser els seus principals objectius. La proposta de la Regidoria d’Igualtat i Drets Cívics és «construir un Consell de Dones municipal obert a totes les persones, entitats feministes i organitzacions en general que també hi facin feina per avançar en els drets de les dones, l’equitat de gènere i contra la violència masclista i patriarcal», segons el regidor de l’àrea, Aligi Molina.

«D’un Consell de Dones fort en sortiran campanyes, propostes concretes de feina i línies de treball sobre les polítiques municipals», ha explicat Molina. La primera reunió va servir per crear el primer grup de treball per revisar l’actual reglament actual, debatre-ho i modificar-ho si es considera adient. «L'activació del Consell de Dones implica no només el compliment d’un compromís d’aquesta Regidoria sinó també les nostres prioritats: participació real i efectiva de les entitats i les dones en general de Ciutat», en paraules del regidor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.