cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Aquesta setmana se celebra la Fireta Gratuïta de Llibres de Palma

Els llibres gratuïts seran protagonistes de la Fireta de Palmajove.

Arxiu

Aquesta setmana se celebra l'onzena edició de la Fireta Gratuïta de Llibres de Palma. En concret la fira estarà ubicada a la seu de Palma Jove, a l'avinguda de Portugal, els dies 21, 22 i 23. L'horari per assistir a la mostra serà de 10 a 14 i de 17 a 19.15 h.

Es tracta d'una activitat que organitza des de l’any 2006 Palmajove, el centre d’informació de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palma per al foment de la lectura i el reciclatge entre els joves, amb el suport de diferents entitats col·laboradores (entre d’altres: Biblioteques de l'Ajuntament de Palma, Departament de Cultura del Consell de Mallorca, Servei de Biblioteques de la UIB, etc.), i molts de ciutadans particulars.

Està dirigida especialment als joves de 14 a 35 anys, però també pot visitar la Fireta i agafar llibres la resta de ciutadans. Cada any a Palmajove es distribueixen gratuïtament entre 12.000 i 15.000 exemplars de llibres i revistes de diversos temes (novel·les, llibres de poesia i teatre, enciclopèdies, contes infantils, llibres de divulgació, art, esports, etc., en castellà, en català o en altres idiomes), entre els 1.800-2.000 visitants que sol rebre la Fira.

Enguany, atès que Palmajove té previst traslladar-se, a partir d’octubre, a un nou local municipal (c.
de Sant Pere, 6. Palma), més que mai no volen, segona a assegurat e servei, que cap dels més de 10. 000 llibres recopilats no es quedin sense lector, prestatgeria i/o casa.

Durant els 3 dies que tindrà lloc la Fireta els visitants trobaran els llibres a damunt taules a una sala del centre (cada dia es treu nou material) i es podran endur de manera gratuïta un nombre determinat d’exemplars/llibres segons els criteris recollits a una normativa. El més destacable de la normativa és la limitació d’exemplars per edat (joves 20 llibres/dia i majors de 35 anys, 6 llibres/dia) i que no es guarden llibres ni es fan reserves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.