algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Aquesta setmana se celebra la Fireta Gratuïta de Llibres de Palma

Els llibres gratuïts seran protagonistes de la Fireta de Palmajove. | Arxiu

Aquesta setmana se celebra l'onzena edició de la Fireta Gratuïta de Llibres de Palma. En concret la fira estarà ubicada a la seu de Palma Jove, a l'avinguda de Portugal, els dies 21, 22 i 23. L'horari per assistir a la mostra serà de 10 a 14 i de 17 a 19.15 h.

Es tracta d'una activitat que organitza des de l’any 2006 Palmajove, el centre d’informació de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palma per al foment de la lectura i el reciclatge entre els joves, amb el suport de diferents entitats col·laboradores (entre d’altres: Biblioteques de l'Ajuntament de Palma, Departament de Cultura del Consell de Mallorca, Servei de Biblioteques de la UIB, etc.), i molts de ciutadans particulars.

Està dirigida especialment als joves de 14 a 35 anys, però també pot visitar la Fireta i agafar llibres la resta de ciutadans. Cada any a Palmajove es distribueixen gratuïtament entre 12.000 i 15.000 exemplars de llibres i revistes de diversos temes (novel·les, llibres de poesia i teatre, enciclopèdies, contes infantils, llibres de divulgació, art, esports, etc., en castellà, en català o en altres idiomes), entre els 1.800-2.000 visitants que sol rebre la Fira.

Enguany, atès que Palmajove té previst traslladar-se, a partir d’octubre, a un nou local municipal (c.
de Sant Pere, 6. Palma), més que mai no volen, segona a assegurat e servei, que cap dels més de 10. 000 llibres recopilats no es quedin sense lector, prestatgeria i/o casa.

Durant els 3 dies que tindrà lloc la Fireta els visitants trobaran els llibres a damunt taules a una sala del centre (cada dia es treu nou material) i es podran endur de manera gratuïta un nombre determinat d’exemplars/llibres segons els criteris recollits a una normativa. El més destacable de la normativa és la limitació d’exemplars per edat (joves 20 llibres/dia i majors de 35 anys, 6 llibres/dia) i que no es guarden llibres ni es fan reserves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.