nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Es presenta la Fira Pagesa

Amanda Fernández (Tinent de batle d'Economia i Promoció)
El món de la pagesia i la cultura popular seran les icones principals de la fira de setembre de Manacor. En aquesta edició s'han volgut posar en valor, d'una banda, elements de la tradició agrícola i, d'una altra, de la tradició  festiva. Això sense oblidar les típiques paradetes d'alimentació i artesania on el producte local és el protagonista.
 
S'hi podran trobar cercaviles amb xeremiers, ball de bot i gegants a més d'una exposició de roba antiga impulsada per l'Escola municipal de mallorquí. També mostres d'eines de conreu, una sínia d'aigua, una era de batre, un hort i un trenet infantil.
 
La fira es farà dissabte i diumenge a l'avinguda del Tren. Dilluns al matí serà el torn del firó, que també ocuparà l'avinguda de Mossèn Alcover.
 
L'organització ha anat a càrrec de l'Àrea d'Economia i Promoció de l'Ajuntament de Manacor i de l'associació de comerciants i empresaris 'Ses Avingudes'.
 
També s'ha comptat amb la col·laboració del Complex s'Estació, on s'ubicarà l'aparcament gratuït.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA, fa mes de 8 anys

Comunicat de la Resistència Antiespañola :

Aquest any la celebració de la Diada Nacional de Catalunya es presenta amb un caràcter si cap més especial a causa de les circumstàncies extraordinàries derivades de la seva coincidència amb la convocatòria d'unes Eleccions Catalanes que es perfilen com a transcendentals per l'esdevenir del Poble Català.

En les properes dates , després de la Diada, comença la campanya electoral per a uns comicis que poden marcar un abans i un després en la política i la societat catalana.
La Diada, serà una vegada més, un temps de celebració i de reafirmació dels sentiments i esperances d'una Nació , que no es resigna a ser moneda de canvi , que no vol seguir sent manejada com una titella pels quals manegen els fils del poder des de l'estat central, i que fan i desfan al seu antull, sotmetent als pobles a les arbitrarietats més indignants amb tal de seguir en la poltrona i dominar als quals no pensen com ells.

La campanya electoral vindrà després de la Diada , i sens dubte assistirem a noves exhibicions del joc brut al que ens tenen acostumats des dels estrats del poder imperialista espanyol. En dates recents , hem tornat a veure aquesta capacitat de manipulació per part dels partits polítics i altres estaments espanyols, mitjans de comunicació ( ràdio, premsa, tv, tertúlies, etc. ) que han contribuït a crear un clima advers enfront de les formacions que estan a favor de la Independència de Catalunya.
Una vegada més , la maquinària de poder estatal, ( polítics, jutges, policia, etc. ) s'han posat en comú precisament en portes d'unes eleccions, per intentar enfonsar a formacions com a CDC , amb la manida acusació de practicar la corrupció. L'objectiu d'aquestes maniobres , no és un altre que el de desprestigiar a la causa independentista , i que la població doni l'esquena a l'opció de la llibertat que es defensa des de formacions com a CDC .
El que hauria de fer l'estat espanyol és ocupar-se de netejar la seva pròpia corrución , que té en quantitats escandaloses ( com els casos encara sense resoldre del psoe, pp, etc. ) .
El Poble Català no ha de deixar-se manipular per aquestes argúcies pròpies d'un estat corrupte, mafiós i imperialista com l'espanyol , i es presenta un moment decisiu per sacsejar-se d'una vegada per sempre el jou espanyol .

Fem des de la Resistència una Crida a la Mobilització General del Poble Català , per seguir el camí cap a la llibertat . El 27- S , la Nació Catalana es juega una mica més que el seu futur : es juga el seu orgull, el seu caràcter propi identitari, la seva capacitat de créixer en un marc social i polític nou que permeti a Catalunya desenvolupar-se en un nou marc jurídic i polític , creant consensos que permetin aconseguir metes per a Catalunya dins del projecte europeu.

Són dates decisives , i el poble té la paraula per decidir entre llibertat o submissió , entre obrir nous horitzons , o seguir en el ja conegut , sent com fins ara , simples peons de l'estat espanyol.

De guanyar l'opció espanyolista , Catalunya seguiria condemnada, una vegada més , a la irrellevància política i social en el context europeu i internacional. Demanem doncs, el vot a les formacions que defensen el Sí a la Independència , que és decididament , un Sí a la llibertat.

Pobles i Nacions !! Avanci !!

No us rendiu , continueu amb entusiasme i fortalesa la heróica lluita per la llibertat !!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente