algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cort denuncia el «fals» superàvit dels pressuposts del 2014

La Junta de Govern celebrada avui ha aprovat el pagament de les factures pendents de l’any passat

L’Ajuntament de Palma ha explicat aquest dimecres que no disposa de superàvit provinent del pressupost de 2014 per destinar a projectes, «tal com havia afirmat l’anterior equip de govern». Un cop revisada l’execució del pressupost de l’any passat, «s’ha detectat que el romanent de tresoreria s’ha de destinar a pagar factures i despeses pressupostades i no pagades», com ha explicat el regidor d’Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García. Així, a la Junta de Govern d’avui s’ha aprovat abonar aquests deutes.

En realitat, expliquen, «els 25,5 milions de romanent que s’havien anunciat que existia s’han convertit en 17 milions un cop comparat amb el resultat pressupostari». La llei obliga a abonar, en primer lloc, les operacions de 2014 pendents de pagament i que finalment ascendeixen a 12 milions d’euros. D’aquesta manera, els cinc milions restants, que pertanyen a sentències d’expropiacions pendents, es podran destinar a inversions financeres sostenibles segons la necessitat de tresoreria de l’Ajuntament. Això serà possible gràcies a l’operació financera que l’equip de Govern va signar per al pagament d’expropiacions.

Segons el regidor, «han quedat factures importants no pagades» com, per exemple, el rebut de setembre de Tirme, que puja a 6 milions. «Aquesta situació no ens permet fer res nou, tal com s’havia assegurat. Ens han contat una història que no era certa», ha dit Adrián García.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per res, fa mes de 8 anys

Jo no someconomista, per això deman ¿ quan una empresa falsetja dades que li fan ? ¿ i si son càrrecs pùblics o de govern?= una plaça de senador ? pot ser? idò jo crec que Barcenas a fet mès mèrits que ningù.

Valoració:7menosmas
Per I doncs, a parlar fort i clar, fa mes de 8 anys

Cap altre diari parla d' aquest fet. A veure si tornarà passar el mateix que a l' anterior Govern del Pacte, que ela peperos els encolomaren a ells, el forat que varen fer en Matas i companyia. Als Govern, Consells i Ajuntaments, els convé que informin de tot el que se trobin als comptes i a les caixes fortes ( o de lo que no trobin )

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente