muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

José Hila acusa de «deslleialtat» Som i MÉS

El candidat del PSIB a la batlia de Palma, José Hila, ha dedicat unes dures paraules a Som Palma i MÉS per Palma després d'acusar-los de «deslleialtat» en una entrevista al programa Téntol d'Ona Mediterrània. Segons José Hila, Som i MÉS han desacreditat la seva imatge davant els mitjans de comunicació perquè van comunicar que la postura del PSIB en les negociacions havia estat rotunda i que l'única opció que oferien era que José Hila fos el batle de Palma.

Hila assegura que a les negociacions ells van dir que la seva batlia era la opció més «estable i forta» però que es mostraven oberts a acceptar més propostes. A més, el socialista ha recriminat a Som el fet d'haver-los «vetat d'entrada pel simple fet de pertànyer a un partit concret sense tenir en compte si estaven preparats o no».

En canvi, la segona a la llista de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha contradit les paraules d'Hila i ha reiterat que la «sinceritat» del PSIB a les negociacions va ser molt clara; asseguren que des del primer moment els socialistes van mostrar-se intransigents a cedir la batlia i que MÉS i Som no van dir cap mentida davant els mitjans de comunicació quan van explicar-los la intenció que havia manifestat Hila d'ostentar la batlia.

En les seves declaracions a Ona Mediterrània, Hila s'ha distanciat dels altres dos partits però ha repetit diverses vegades que el PSIB «facilitarà un govern d'esquerres». Amb aquest escenari, sembla altament probable que finalment el batle de Palma sigui Antoni Noguera (MÉS) en coalició amb Som i un suport extern de PSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Honorat, fa mes de 8 anys

Exactament què ha dit, deslleialtat o deslealdad?

Valoració:9menosmas
Per forasterot, fa mes de 8 anys


Coherent és ser d'esquerres i mirar cap al futur no mirar sempre cap al passat i practicar l'onanisme amb les banderetes. Quan les pratiquen uns són uns fatxes, i quan ho fan els altres són gent que estima la seva terra....
Ser coherent és no donar les culpes del nostres mals als altres, com si no fòssim responsables dels nostres actes. Mirau els politics mallorquins han estat a la Champions de a corrupció i la incompetència de la resta de polítics d'Espanya.

Valoració:-10menosmas
Per Escolà major, fa mes de 8 anys

El CAUDILLO Pablo, vol que en tots els racons d'Espanya,els seus súbdits, col.laborin amb el seu objectiu, que és lograr la presidència de la nació. No vol que s'embrutin governant per que això li feria mal a les seves aspiracions. Ja vàrem conèixer en temps passat un altre CAUDILLO y crec que aquest es pitjor.

Valoració:4menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Encara no te has entemut que qui no parla mallorquí, ès estranger?

PP, PSOE, IU, Podemos, Més, etc. són estrangers.

O sigui que a Mallorca només han manat els castellans des de fa segles.

Discutir sobre si PSOE, Som, Més, PP, etc. estàs entrant dins la seva àrea, éts un estranger dins ca-teva.

Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Es veia venir. El PSOE vol capitalitzar el triomf de l'esquerra només pel fet de ser el partit majoritari d'esquerres. Ells estaven còmodament instal·lats en les seves poltrones i van arribar les forces del canvi i varen derrotar el PP, ara ells en volen treure tallada i continuar xuclant de la mamella.

Valoració:21menosmas
Per PsoooE, fa mes de 8 anys

Una manera prepotent i absurda de voler arribar a acords...

Valoració:17menosmas
Per Racista?, fa mes de 8 anys

Racista seria el que desprecia les persones per la seva ètnia, origen o religió . Un que vol que a la seva terra, els seus governants parlin la seva llengüa, és una persona coherent. Tal vegada sigui racista el que no vol parlar com noltros però que en canvi aspira a manar-nos.

Valoració:27menosmas
Per balear, fa mes de 8 anys

Calla, i inverteix el temps que estàs tudant en aprendre la llengua del país. Quina casta de batle pot ser i quin respecte i empatia pot sentir per la gent de la ciutat si ni tan sols te els sants dallonses d'aprendre català.

Valoració:28menosmas
Per Cógito, ergo sum, fa mes de 8 anys

Si és capaç de sacrificar la esperança i la il.lusió de milers de persones, tot i per un capritxo personal, és que no es mereix ser batle (ni cap altre càrrec públic, perque governar és servir)

Valoració:16menosmas
Per jbm, fa mes de 8 anys

En qualsevol cas jo diria a MES, Podemos i PSIB: DEIXAU DE BARALLAR-VOS D'UNA PUTA VEGADA!!!
Vos estau carregant sa il·lusió de moltíssima de gent.

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente