algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Noguera: «Tots els ciutadans tenim els mateixos drets, no només els de Jaume III i el Born»

El candidat a l'Ajuntament de Palma per MÉS Antoni Noguera ha envestit contra la gestió que ha fet l'ajuntament de la ciutat amb el manteniment i la neteja dels carrers. Segons Antoni Noguera, el consistori ha establert categories de ciutadans i assegura: «Si tots els ciutadans pagam imposts, tots tenim els mateixos drets; no només els de Jaume III i el Born».

El líder de MÉS a Palma ha fet aquestes declaracions a Ona Mediterrània quan ha estat preguntat per la gestió que ha fet el PP de la neteja de Ciutat. Noguera ha recordat que el partit popular ha retallat 200 llocs de feina d'Emaya i ha dut a terme una sèrie de mesures en aquest àmbit, com poden ser la retirada de la recollida de fems porta a porta a Son Sardina, que han perjudicat la salubritat del municipi. Just en relació amb aquest fet Noguera ha explicat que, en una tertúlia radiofònica en la qual participaven diferents candidats a Cort, va haver d'emplaçar Marga Duran (PP) a fer memòria i recordar que el partit que ha governat durant els darrers quatre anys a Palma —i que l'ha conduïda a la situació actual— ha estat la seva formació. Pel que explica Noguera, Duran va criticar l'estat de manteniment de la ciutat i també va explicar una sèrie de propostes que incorpora al seu programa que són, paradoxalment, contràries a la lògica que han seguit els populars a Palma aquesta legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Coll, fa mes de 8 anys

Antoni Noguera es es mateix que en 1987 esteia colaborant amb Joves Esquerra nacionalista ? a von tenia amistats amb el moviment comunista rifondazione de Italia ? y Gazte Abertzleak a von se postura es estar a favor dels pressos de ETA ?

això siria un escandol

¿ es aixi ?

Valoració:0menosmas
Per Francesca, fa mes de 8 anys

És políticament més nteressant treballar amb el dilema cetralisme o autocentrament a la nostra comunitat.
Si aconseguim autocentrament polític, podem comptar amb recursos -generats pels imposts que ja existeixen, sense crear-ne de nous- per solucionar els desquilibris socials que tenim.

Valoració:1menosmas
Per observer, fa mes de 8 anys

Tiene cara de alcalde, este muchacho

Valoració:0menosmas
Per Fansisco, fa mes de 8 anys

Si tots tenim el mateix dret, perqué hi ha funcionaris que me diuen que parli en castellá perque no m´entenen?. I vius amb segons quins funcionaris.

Valoració:1menosmas
Per xisco, fa mes de 8 anys

¿Si todos tenemos el mismo derecho, por que los castellanoparlantes no tienen derecho a estudiar en castellano?

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

Vaya sobrada la del angelito este...

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

No se trata de limpiar, sino de no ensuciar.
Y eso no lo enseña un alcalde.
Claro que, si tus padres y profesores tienen pinta de no haberse duchado en semanas, tampoco debería sorprendernos.

Valoració:0menosmas
Per Antiquarum, fa mes de 8 anys

Quanta gent viu al Born ? Quanta gent hi viuria ? Quins avantatges tenen ? Estic segur que les incomoditats són molt més grans al Born que a Son Rapinya, al Molinar o a Amanecer. De veritat, no pensa que convendria incentivar que es repoblàs el centre i cas antic ? o millor convertir-ho en Parc Temàtic ?

Valoració:1menosmas
Per ERGO, fa mes de 8 anys

No estic d'acord que tots hem de teneir els mateixos drets.
Noe s el mateix subvencionar un entitat seria que te el suport del mon d ela cultura i la UIB, per exemple, que subvencionar una entitat que diu bagenades.....
No es el mateix. Hi ha subvencions que s'haurien de llevar....

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente