nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
17°

Els partits polítics es banyen per la conservació del port del Molinar

Tot els partits polítics que es presenten a Cort, menys el PP, han signat aquest dissabte el seu compromís per mantenir i rehabilitar l’actual port del Molinar. | Al Molinar Port Petit

Tot els partits polítics que es presenten a Cort, menys el PP, han signat aquest dissabte el seu  compromís per mantenir i rehabilitar l’actual port del Molinar. L’acte, organitzat per la Plataforma Al Molinar Port Petit, ha servit per escenificar el suport a la lluita social de l’entitat per tal de mantenir les actuals dimensions de la infraestructura.

En aquest sentit, el compromis,  que abasteix totes les institucions, ha estat rubricat per José Hila (PSIB-PSOE), Toni Noguera (MÉS), MaribelAlcázar (Guanyem), Pep Lluís Bauzà (Ciutadans), Miquel Comes (Som Palma) i Toni Fuster (PI).

El compromís consta de dos punts i segons ha destacat la plataforma és «concís i clar»: 

1. Evitar qualsevol ampliació de l’actual Port del Molinar. Propiciar la seva  rehabilitació, tant de l’edifici com de la resta d’instal·lacions. Aquest compromís inclou la voluntat d’aconseguir la continuïtat del Passeig del Molinar, el més utilitzat per la ciutadania de Palma i el que garanteix la comunicació directa amb la mar dins un entorn  urbanístic equilibrat.

2. Treballar des de les institucions autonòmiques, insulars  i locals, a les que arribin  a tenir representació desprès de les eleccions de 2015, per fer realitat el compromís adquirit, formin o no part de pactes de legislatura.

El PP, tot sol
La Plataforma ha destacat que el PP s’ha quedat tot sol i «lamenten profundament» que la candidata del PP a Palma, Margalida Duran «no hagi volgut alinear-se en la defensa dels interessos generals i hagi estat l’única força política que no ha volgut signar aquest compromís».

La Plataforma, en aquest sentit, ha demanat a Duran que «sigui valenta i que rectifiqui», sumant-se així a la resta de formacions polítiques. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per F.S.B., fa mes de 8 anys

Esper que el compromís es dugui a terme, independentment del partit guanyador.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente