nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Bauzá carrega contra tothom

El candidat del PP a la reelecció com a president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assegurat aquest dilluns que Ciutadans és un partit «d'esquerres» perquè proposa «apujar els imposts» i «legalitzar les drogues toves», mentre que Podem li sembla una formació «radical» que pretén «la ruptura del sistema».

Bauzá ha criticat totes les forces emergents en una conferència sobre el seu projecte econòmic per a la pròxima legislatura en què ha presentat el PP com «l'únic partit capaç de garantir l'estabilitat política necessària per al creixement i la creació d'ocupació».

Després de presentar els partits que van conformar el Pacte de Progrés com a «responsables del gran increment del dèficit públic i de l'atur durant el període 2007-2011», el líder del PP ha afirmat, sense anomenar-lo, que Podem representa «l'esquerra radical» tot i que asseguri que no és de dretes ni d'esquerres.

Ciutadans, l'altre partit en alça segons les últimes enquestes, proposa «apujar els imposts, per exemple el de successions i donacions», «legalitzar les drogues toves com el PSOE en els 80, i pacten per mantenir l'esquerra a Andalusia», plantejaments que Bauzá considera d'esquerres.

Bauzá, igualment sense esmentar-los, s'ha referit també als membres del PI com a «nacionalistes de dretes» que persegueixen «perpetuar-se en la vida pública, sota el paraigua partidista que sigui».

Segons Bauzá, «de tot això no pot sortir més que inestabilitat política, i com a conseqüència de la inestabilitat, la involució, el pas enrere en les polítiques que ens han tornat al creixement econòmic i a la regeneració d'ocupació», ha afegit.

El candidat, que ha fet aquestes reflexions en un fòrum empresarial celebrat aquest dematí al Palma Aquarium, ha defensat la política econòmica que durant aquesta legislatura «ha donat la volta a una situació de gravíssima crisi econòmica», encara que després ha assegurat que la crisi no es podrà donar per superada fins que es recuperin les taxes d'ocupació anteriors a la recessió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ANTONIAMESTRE@Telfonica.net, fa mes de 8 anys

Segur que ell es creu la Mare de Déu de Lourdes!
O la Immaculada Concepció...
Don Perfecto?
Au! que se´n vagi i deixi fer feina als altres, que ell no en sap!

Valoració:10menosmas
Per pepet, fa mes de 8 anys

Sectaris. Necessitau urgentement un curs d'objectivitat.

Valoració:12menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 8 anys

C's, és un partit d'esquerres i els posa a parir. Quan siguin els únics disposts a pactar amb ell, els trobarà fantàstics. Apuntau-ho i recordau-ho.

Valoració:19menosmas
Per ulises, fa mes de 8 anys

"Cuantos imputados tiene que tener un partido para que lo ilegalicen, 100, 200,..1000...En Spain no pasa nada...el pringado del tesorero siempre tiene la culpa. Tu te imaginas siendo dueño de una empresa y que el tesorero o el contable tome decisiones sin consultarte? Se creen que somos tontos, como ovejitas hala a votar a los de gurtel o a los de los eres...si hacemos esto es que somos cómplices de sus fechorias y les ayudamos a saquear el país."
I Bauza de nom J.R. com es dolent de Dallas es el pitjor president que en tingut mai es mallorquins. En Matas lo únic que va fer es presumptament quedar se doblers públics i això eu fan tots. Però en J.R. dispara contra sa nostra llengua i cultura. I això es ser traïdors a la terra. Arruix!!!

Valoració:23menosmas
Per observer, fa mes de 8 anys

Bauzá debería nombrar miembros honoríficos del partido a Francina, a barcelo, a kaimito sastre, a la occ, y a la prensa subvencionada catalana.

Sin todos ellos, no se explican los gobiernos del Pp. Legislatura tras legislatura.

Valoració:0menosmas
Per No Passaràn, fa mes de 8 anys

Ciudadanos és l' Ibex 35. Està manipulat per especuladors, que volen pujar l' IVA dels productes bàssics a un vuit pet cent. Si governàssin tendriem els sous sujectes s les baixades de la borsa, però quan pujàs, no veuriem mai cap benefici. També representa la privatització de tot lo públic i per suposat l' aniquilament del Català. Però en hi ha que son tan fòbics, que s' estimen més morir de fam i ser desnonats de casa seva, però que es multi i castigui a la gent que parla Català.

Valoració:15menosmas
Per vidente, fa mes de 8 anys

Los nazionalistas no tienen nada que rascar aqui y en Catalufolandia.

Valoració:-2menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 8 anys

CIUDADANOS, AFRONTA LA CAMPAÑA A NIVEL NACIONAL COMO TERCERA FUERZA, POR DELANTE DE PODEMOS.

Valoració:-2menosmas
Per ciudadano, fa mes de 8 anys

Con Ciudadanos la politica lingüistica mejorará.

Valoració:-2menosmas
Per Macia, fa mes de 8 anys

Que C's es un partit d'esquerres per apujar imposts?... I voltros que heu fet?, o ja no recordam que vareu pujar s'IVA, que vareu pujar ses retencions de ses nomines, que vareu aplicar es 5 cenrims del anomenat "centimo sanitario" a sa benzina, que no vos enrecordau de sa taxa de 10€ per sa renovacio de sa targeta sanitaria, seguim?
Es que teniu un morro....

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente