algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Som Palma proposa un «pla integral de participació democràtica»

La segona Assemblea Pragmàtica de Som Palma celebrada aquest dissabte a Can Alcover de Palma ha aprovat el programa definitiu amb el qual concorrerà a les municipals del 24 de maig.

Un dels eixos bàsics d'aquest programa és el d'implementar mecanismes de participació ciutadana i transparència «per aturar el saqueig dels recursos comuns». Una de les mesures aprovades en aquest sentit serà la creació d’un pla integral de participació ciutadana. Som palma també proposa rellançar el consell de dones municipal així com la implementació de mesures innovadores en protecció animal. Un dels compromisos de la formació és el d'aturar el projecte de reforma i ampliació del port al Molinar.

Els blocs que es van aprovar aquest dissabte del programa electoral són el de mobilitat, urbanisme, habitatge, medi ambient i protecció animal. També economia, hisenda, comerç i turisme.

Recordem que el passat 11 d'abril ja s'havien aprovat els tres primers blocs: Regeneració democràtica, participació ciutadana, transparència i mesures anticorrupció; polítiques socials i cultura i esports.

La fase final de construcció del programa ha rebut més de 250 propostes d’esmena de modificació i/o introducció de propostes a l’esborrany del programa, que s’han debatut en dues assemblees programàtiques. El programa definitiu es penjarà a la web de Som Palma al llarg d’aquesta setmana.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.