algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

'Al Molinar, port petit' demanarà explicacions a Cort per impulsar ara l'ampliació

8701
Imatge d'alguns representants de la plataforma cívica amb el regidor Valls i el batle Isern. | Al Molinar port petit

L'enuig amb els responsables municipals al si de la plataforma ciutadana 'Al Molinar, port petit' és gran, després que fa pocs dies l'Ajuntament de Palma canviàs de parer i instàs l'Autoritat Portuària a donar suport a l'ampliació del port esportiu, després de pronunciar-s'hi en contra repetidament.

Per a les diverses entitats que lluiten per mantenir el port tradicional a l'indret, queda clar que el regidor d'Urbanisme, Jesús Valls, no ha tengut una postura clara, assegurant que l'informe tècnic del consistori impediria l'ampliació, a la vegada que les seves files proposaven i aprovaven una moció “indignant”.

Rere l'últim moviment de l'equip de govern de Cort, 'Al Molinar, port petit' considera que el batle Mateo Isern està donant ales a aquells que cerquen destruir el port del Molinar i el seu entorn. En aquest sentit, demanen a l'equip popular que fins al darrer dia del seu mandat “defensin l'interès general dels ciutadans”, un interès que “no està en el que, moltes vegades amb mentides, diuen els promotors de l'ampliació”.

“La gent del carrer no entén d'equilibris polítics, només espera que els seus governants actuïn amb coherència i claredat. La gent es demana si l'informe tècnic municipal és negatiu, per què l'Ajuntament no actua en conseqüència?”, es demanen.

Totes aquestes qüestions, i alguna més, esperen plantejar-les a l'equip de govern municipal, i en concret al regidor del ram, a una pròxima reunió que han demanat mantenir urgentment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.