algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Biciutat insta a no usar la bicicleta només el 20 de gener

8515
PALMA BOTA DIADA CICLISTA | P. BOTA

Un any més, i amb aquest són 37, les dues rodes tenen el seu moment de protagonisme a les festes de Sant Sebastià de Palma. La Diada Ciclista pot ser deslluïda per la presència de xàfecs durant el recorregut, però de ben segur que molts amants de la bicicleta es donaran cita a l'asfalt, tot i la pluja.

L'entitat que vol promoure l'ús d'aquest mitjà de transport, Biciutat, no podia deixar passar l'ocasió, i seran presents a la jornada que surt a les 12 des de la plaça de Cort amb un stand informatiu al final del recorregut, al poliesportiu de Son Moix.

Des d'allà tenen previst rebre els participants a la seva arribada, informant-los de les activitats que organitzen i lliurant-los informació sobre l'ús de la bicicleta a Palma, incloent també recomanacions de l'àrea de Mobilitat.

L'objectiu, destaquen a l'associació, és moure consciències i hàbits, per aconseguir que “a Palma no només s'empri la bici el dia 20 de gener, també es pot fer els altres 364 dies de l'any”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 9 anys

A campos.

Estàs obnubilat, o sigui que no has desplegats totes les teves facultats mentals i intel·lectuals, suposant que tenguis un CI de almanco 85.

Torna llegir, la velocitat màxima ès per a aplicar a "VIES URBANES".

Valoració:0menosmas
Per campos, fa mes de 9 anys

Sí. Ja posats, en lloc de 25 km/h, anar marxa enrera! Que en deim de dois!

Valoració:1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 9 anys

xàfec: aigada, aiguada, batuda, barrumbada.
gener: janer (de Januarius).
tot i la pluja: encara que plogui.

Primera condició per usar la bicicleta com a mitjà de transport i no de esplai, establir la velocitat màxima a vies urbana en 25 km/hora.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente