muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Marga Durán inicia la precampanya comprometent-se amb els empresaris

La presidenta del Parlament i candidata del PP a la batlia de Ciutat deixa clar que si arriba a governar Cort “escoltarà i mantindrà una relació permanent” amb aquesta part de la societat

Imatge de la reunió de Duran aquest dijous.

La candidata del PP a la batlia de Palma i actual presidenta del Parlament, Marga Durán, donà el sus a la seva particular precampanya electoral reunint-se amb la cúpula de l'Associació d'Industrials de Mallorca (ASIMA), a qui assegurà que en cas que el maig accedeixi al govern de Ciutat “escoltarà” i “mantindrà una relació permanent” amb aquesta part del teixit empresarial de la ciutat.

Segons destacà Durán, el bon funcionament del sector “revertirà evidentment en tota l'economia, ja que ASIMA dóna feina a més de 20.000 persones”, i es mostrà compromesa amb el president de l'entitat, Miguel Bordoy, a “vetllar” perquè l'Administració cuidi la importància empresarial dels polígons de Son Castelló i Can Valero, els dos “grans motors de l'economia” balear, segons indicà Bordoy.

Per la seva banda, el representant dels empresaris aprofità l'avinentesa per a traslladar a la candidata popular la necessitat de fer millores a aquests indrets, per a impulsar-ne encara més la competitivitat i reforçar la seva tasca de grans nuclis dinamitzadors de l'economia.

De fet, ASIMA treballa en un document en el qual reflectirà els plans de millora i de futur per a les àrees empresarials de Son Castelló i Can Valero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per maggy2, fa mes de 9 anys

I a la resta que ens fotin! no?

Valoració:1menosmas
Per Roser, fa mes de 9 anys

Oh sorpresa! Jo pensava que començaria reunint-se amb docents, sanitaris i treballadors públics en general, perquè li expliquin com els ha perjudicat el govern del PP!

Valoració:6menosmas
Per Biel, fa mes de 9 anys

DurÁn, MARGA

BordoY, MiGuel

BauZÁ, JosÉ RamÓn

etc.


Quina poca estima a la nostra llengua que demostra aquesta gent mantenint llinatge, nom o hipocorístic aforasterats.

Valoració:7menosmas
Per humil, fa mes de 9 anys

Per posar en marxa tots els enginys corruptes i enfonsar encara mes la gent honrada!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente