nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Taula rodona sobre la necessitat de mantenir el port petit al Molinar

Les entitats que formen la campanya “Al Molinar, Port Petit” -Plataforma Salvem el Molinar, ARCA, AAVV Vogar i Ciar, GOB, Amics de la Terra i Greenpeace-, organitzen una taula rodona amb el títol “Al Molinar, el millor port petit”, on persones rellevants del món professional i acadèmic argumentaran sobre la viabilitat i necessitat de mantenir el petit port del Molinar en les condicions actuals.

L'esdeveniment contribuirà a enriquir amb arguments i noves idees la defensa del Molinar amb el seu petit port integrat, i es durà a terme a l'Escola Nàutico Pesquera, al Dic de l'Oest, a partir de les 20 hores.

Els integrants de la xerrada són Catalina Cantarellas (Catedràtica d’Art de la UIB), Rafel Mas (Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palma), Joan Morey (Degà del Col·legi d’Arquitectes de Balears), Xavier Pastor (Director Executiu d’Oceana per a Europa), Onofre Rullán (Catedràtic de Geografia de la UIB) i Pere Ventayol (Enginyer de Camins, canals i ports); ho moderarà la periodista Maitane Moreno.

Podem Mallorca
Rere el suport expressat de part de la majoria de formacions d'esquerres de Ciutat a la campanya per salvaguardar el port del Molinar, i fins i tot una relativa receptivitat de part del govern municipal del Partit Popular, ara s'ha afegit un altre actor a aquest impuls.

Es tracta dels cercles de Podem, representants dels quals es reuniren amb integrants de la iniciativa del Molinar, per veure 'in situ' les dimensions del projecte de la directiva del Club Marítim, i després de la trobada es comprometeren a difondre l'amenaça que aquest pla implica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.