lluvia ligera
  • Màx: 17°
  • Mín: 14°
15°

El Club Marítim nega les acusacions dels veïns del Molinar

6321
El remodelat projecte d'ampliació del port del Molinar ha tornat a generar oposició entre els veïns del barri mariner de Ciutat. | J. Torres

El Club Marítim Molinar ha assegurat que les acusacions de Plataforma Salvem és Molinar i la Federació de Veïns de Palma són “infundades”. Les dues entitats van afirmar que el nou projecte presentat per al port és un “engany”.

Rafael Vallespir, president del Club Marítim, ha assegurat que els ha “decebut” la reacció de la Plataforma perquè, després d'ensenyar-los l'estat actual del club, “diguin que tot està manipulat i desacreditin, així, tots els excel·lents professionals que han redactat i contribuït a aquest projecte”.

Des de l'entitat nàutica han recordat que s'han reunit amb “tots els que s'hi han interessat”. “Ens resulta sorprenent que des del PSIB de Palma manifestin la necessitat de consens quan des del passat mes de gener vam esperar que ens donin cita i, a més, essent part de la Plataforma haurien d'estar informats”, han assegurat des del club.

El Club ha acusat a la Plataforma de “manipular l'opinió pública amb titulars de premsa”. “Encara no hem vist cap informe contrastat en contra de les presumptes maldats que anuncien des de la plataforma; el realment objectiu és que es presenten unes instal·lacions ajustades a llei", han afirmat.

Venda d'amarratges
Des del Club també han volgut destacar que la inversió per al nou projecte se sufragarà amb la venda dels nous amarratges. A més, han assegurat que existeix un ferm compromís perquè “no s'augmenti la quota als socis una vegada es compti amb les noves instal·lacions”. “Podem assegurar que el nostre club no perdrà la idiosincràsia que ha tingut en aquests gairebé 100 anys d'existència”, ha comentat Vallespir.

D'altra banda, el Club ha assegurat que esperen des de fa mesos la proposta alternativa ajustada a normativa que el president de la Federació de Veïns de Palma, Joan Forteza, va prometre. Així mateix, el Club ha destacat que l'espai públic que guanya Palma no és un terrat d'un edifici sinó que es tracta d'una plaça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antelm, fa mes de 9 anys

La Plataforma te tot el suport del veinats i gent que estima el port.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente