nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Veïns i entitats celebren avui una jornada fotogràfica en defensa del Molinar

4739
La campanya "Al Molinar, port petit" ha recollit milers de signatures en contra de l'ampliació del port. | Arxiu

Els veïns i les entitats que conformen la campanya “Al Molinar, port petit” han organitzat aquest diumenge una marató fotogràfica en defensa d'aquesta barriada de Palma. La jornada lúdica i reivindicativa, que es desenvoluparà de 10 a 13 hores, es troba oberta a tothom.

En aquest sentit, la inscripció és gratuïta i es fa avui  mateix a una taula instal·lada al passeig, just davant del Born. Cada participant podrà entregar un màxim de 5 fotografies, que seran enviades per correu electrònic a l'adreça fotosesmolinar@gmail.com. En el cas de fer servir càmeres no digitals, s’haurà de fer entrega de les còpies ja impreses a l’organització, previ contacte via electrònica.

El tema de la jornada és “El Molinar” en el seu conjunt. Els participants poden fotografiar qualsevol racó del barri, la vorera de la mar, els carrers interiors, etc. L’organització demana que els participants facin la donació de les seves fotografies, de cara a celebrar, en un futur imminent, una o més exposicions de les millors imatges.

Defensa del Molinar
Els organitzadors reiteren que el Molinar és patrimoni de tota la ciutadania i que el projecte d'ampliació del port presentat pel Club Marítim és “una amenaça de mort per la barriada tal com la coneixem”.

Les entitats i associacions consideren que l'ampliació tindrà un impacte molt negatiu sobre “el litoral, les platges, els carrers i la vida de la barriada”. Consideren, a més, que “l'èxit de visitants d’aquest barri i de la seva activitat econòmica passa per la seva conservació”.

Les entitats que formen part de la campanya “Al Molinar, port petit”, que reclama una millora sense ampliació del port, són: Salvem es Molinar, AAVV Vogar i Ciar, GOB, Federació de AAVV de Palma, ARCA, Amics de la Terra i Greenpeace.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Albert, fa mes de 9 anys

Sort i coratge!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente