algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Cort s'oblida de convidar l'oposició a la copa de Nadal

22748
Rosa Llobera, Antònia Fornari, Esperança Crespí, Joan Pau Reus, Irene San GIl, Mateu Isern, Julio Martínez i Guillem Navarro, ahir al brindis de Cort.

Una involuntària però remarcable distracció de l'Àrea de Protocol de l'Ajuntament de Palma enterbolí ahir el tradicional brindis de Nadal. No debades, Protocol es descuidà d'avisar oficialment els tres regidors de PSM-IV-ExM i els nou electes del PSIB. Tampoc no n'avisà a temps la resta de regidories, fet pel qual just hi acudiren 9 dels 17 electes del PP.

L'errada és significativa en tant que aquesta recepció als mitjans de comunicació es convoca, de manera oficial, en nom del Consistori. Batlia, però, no s'adonà de l'oblit fins a cinc minuts abans de l'inici de l'acte institucional.

Tot d'una que es temeren de l'errada, Protocol es posà en contacte amb els dos grups de l'oposició per explicar l'errada i demanar perdó. Així mateix, el batle telefonà als dos portaveus, Aina Calvo i Antoni Verger, per disculpar-se'n personalment.

Tot i així, les forces d'esquerres no assistiren a l'acte, entenent que, si bé havia estat una errada involuntària, demostrava que "la nova manera de fer política de la qual sempre parla no és certa".

La primera vara, tanmateix, començà el discurs de Nadal tornant a disculpar-se, aquesta vegada en públic, per l'oblit de Protocol. De fet, Isern assumí en pròpia persona la culpa del descuit i arribà a demanar disculpes davant tots els mitjans de comunciació, fins en tres ocasions.

El batle no amagà que estava "decebut" per l'incident, en tant que justament volia aprofitar el discurs "per agrair" a l'oposició la seva feina. "La relació entre nosaltres és fluida, amable, més enllà de les divergències polítiques".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa mes de 10 anys

Ja estam cansats dels seus ERRORS. Si no serveix DIMISSIó

Valoració:1menosmas
Per Rafel, fa mes de 10 anys

No ha estat un error, ha estat mala educació, prepotència i manca de tarannà democràtic.

Valoració:10menosmas
Per tanmateix, fa mes de 10 anys

Ni això és capaç de fer bé. Quina colla d'inútils!

Valoració:6menosmas
Per champagne, fa mes de 10 anys

Segur que el brindis era amb cava no català...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente