nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

L'OCB informa que l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública ha rebut 12.000 al·legacions

L'Obra Cultural Balear ha informat que l'avantprojecte de Llei de Funció Pública del Govern ha rebut 12.000 al·legacions de ciutadans i entitats demanant la seva retirada, "una quantitat que no té precedents amb cap altra norma del període autonòmic", segons l'entitat.

L'OCB i el Consell de la Sociedad Civil de Mallorca han organitzat dos actes, un a Manacor divendres i un altre el dijous de la pròxima setmana en Inca, en defensa del català, amb el títol "Vine a dir sí a la nostra llengua", ha informat en un comunicat.

Els actes donaran una especial importància a la reforma de la Llei de Funció Pública que planteja el Govern i que "buida de contingut la Llei de Normalització Lingüística".

L'OCB ha demanat al Govern "una reflexió" davant de les al·legacions que ha rebut l'avantprojecte, que considera un atac a la igualtat de drets lingüístics, i que torni al consens en matèria de llengua que va suposar l'aprovació per unanimitat de la Llei de Normalització Lingüística.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per BEN PENSAT, fa mes de 12 anys


Voldria que el senyor Fernando Rubió no volgués pel català l'estimació misericordiosa, amb la que molts de nosaltres, altre temps, confonguerem la caritat. Els pobres, els discapacitats, els xuetes o els negres són estimats de qualque manera per molts per les seves mancances no pel que són.
Quina llàstima que el mateig argument d'estimació no sia utilitzat pel tractament del castellà!

Valoració:-14menosmas
Per Pere Amengual Villalonga, fa mes de 12 anys

Suggeresc als lectors i periodistes de la casa veure la web gobiernobalear.com
sobre el recaptador de tributs, un particular que té la concessió de cobrar els tributs municipals i que, segons el paper d'extrema dreta que es publica a Palma als matins, s'embutxaca 18.000.000 € (DEVUIT MILIONS D'EUROS, no de pessetes) nets cada any, mentre la gent que ha pagar les seves comissions no pot arribar a fi de mes.
Els seus empleats no son funcionaris ni tenen cap relació amb l'administració pública (són empleats particulars del recaptador) i per tant no poden enir accés a les dades reservades dels contribuents sense el seu consentiment. Ja valdria més que el Sr.Bauzà es dedicàs més a recuperar aquesta concessió, més pròpia de l'edat mitjana que d'un estat modern, i deixar d'aixecar cortines de fum amb el català.
Per cert,¿ perquè no començar una campanya contra els ajuntaments que voten en contra del català, denunciant-los a l'Oficina de protecció de dades per pemetre que, sense consentiment dels seus titulars, hi hagi particulars (els empleats del Recaptador) que tenen accès a les seves dades reservades (comptes corrents, DNI, llistats de propietats, etc.?
Mirau primer gobiernobalear.com i, si la idea vos agrada, feis-la córrer per Internet.
Gràcies.
Pedre Amengual

Valoració:0menosmas
Per Espardeinya, fa mes de 12 anys

Som quatre moixos, ja, ja, ja!.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente