algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

El PSM de Cort afirma que els pressuposts del PP no crearan ocupació

Els regidors de la coalició han defensat l'esmena a la totalitat dels comptes perquè, a més, s'han presentat fora de termini

El grup municipal del PSM-IV-ExM ha presentat avui la seva esmena a la totalitat dels pressuposts de l'Ajuntament de Palma d'aquest any i ha assegurat que els mateixos "demostren l'estafa electoral d'un PP incapaç de generar ocupació", a més de "condemnar els 50.000 aturats que hi ha a seguir igual".

Els regidors d'aquest grup en l'Ajuntament de Palma han comparegut en roda de premsa per defensar l'esmena a la totalitat als pressuposts de Cort i rebutjar-los perquè s'han presentat fora de termini, no hi ha hagut participació ciutadana a la seva redacció ni serviran per impulsar l'activitat econòmica i crear oportunitats per als aturats.

El portaveu municipal, Antoni Verger, ha advertit que sense inversions públiques no és possible la reactivació econòmica ni la creació de llocs de treball, mentre ha criticat el govern municipal del PP per deixar "únicament" aquesta funció a les mans dels inversors i el capital privats.

El PSM-IV-ExM entén que els comptes municipals de 2012 "evidencien l'estafa electoral i les mentides dels populars, que són incapaces de presentar ni una sola mesures per combatre l'atur."

El portaveu del grup econacionalista ha acusat l'alcalde, Mateo Isern, de mentir ja que "s'enorgullia d'haver mantingut i fins i tot augmentat les partides de Benestar Social, però es tracta d'una "falsedat" ja que aquest àrea assumeix programes i competències que fins ara pertanyien a altres departaments.

Així mateix, Verger ha denunciat "la llei de l'austeritat mal cridada, que només afavoreix els bancs i treu qualsevol marge de maniobra a l'administració per fer polítiques actives que permetin reactivar l'economia."

D'altra banda, el grup municipal no pot acceptar que el govern municipal renunciï "totalment" a percebre del Govern els diners que li corresponen per la Llei de Capitalitat.

El PSM-IV-ExM considera necessari que Cort negociï que l'Executiu autonòmic perquè, almenys, pagui parteix de la quota d'aquest any, deixant la resta per a anys successius.

D'altra banda, Verger ha realitzat una proposta d'estalvi en matèria de protocol, comunicacions telefòniques, locomoció d'òrgans de govern, estudis i treballs tècnics i contracte de servei de seguretat, a més de dur a terme auditories ambientals amb l'objectiu de detectar i rebaixar de forma important despeses de subministraments elèctrics d'edificis municipals i enllumenat en general.

Alhora, proposen que aquests estalvis en despeses vagin destinats a les àrees de Benestar Social, Educació, Habitatge, Transport Públic, Medi Ambient, Igualtat i Ocupació.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per rasputin, fa mes de 12 anys

Segueix creixent l'atur, això si, no han tornat els doblers del Rasputin ni altres operacions de gran nivell polític...

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente